"Gloria" vam poklanja

Autor:

22.01.2018 15:15

Foto:

Foto:



“Gloria” uvek misli na svoje čitaoce! Bilo da ste zaljubljenik u modu, brižljivo vodite računa o nezi svog tela i lica, uživate u dobroj knjizi i filmu, ili vam je potreban savet kako da se izborite sa svakodnevnim problemima, oplemenite život i poboljšate zdravlje, “Gloria” je uvek tu da vas obraduje vrednim poklonima! Čitajte nas i uživajte u darovima koje smo spremili za vas!

Osvojite paket Rummo testenina

Pripremite ukusna jela sa Rummo testeninama, a mi vam dajemo nekoliko predloga...

Rummo Pasta alla Nerano

Sastojci: 1 pakovanje Rumo penne,
400 g tikvica,
40 g parmezana,
100 g maslaca,
3 čena belog luka,
1 šaka svežeg bosiljka,
2 kašike Carapelli ekstra devičansko
maslinovo ulje

Priprema: Tikvice isecite na kolutove i prodinstajte ih u velikom tiganju na 2 kašike ekstra devičanskog maslinovog ulja, pa im dodajte usitnjen beli luk i dinstajte još kratko. Pene skuvajte i sačuvajte jednu šolju vode u kojoj se pasta kuvala. Oceđene pene stavite u tiganj sa tikvicama. Dodajte sir, bosiljak, puter i malo vode od kuvane paste, kako bi sos bio kremastiji. Sve nakratko lagano promešajte na srednjoj vatri.

Rumo Tagliatelle sa tunjevinom

Sastojci:
1 pakovanje Rummo Tagliatelle №107,
1 LaPerla tunjevina,
Mutti cherry paradajz,
čen belog luka, so,
seckani peršun
5 kašika Carapelli ekstra devičanskog maslinovog ulja

Priprema: Zagrejte Carapelli ekstradevičansko maslinovo ulje u velikom tiganju. Čen belog luka, LaPerla tunjevinu i pola čaše belog vina. Lagano promešajte i dinstajte dok tečnost ne ispari. Zatim dodajte Mutti Cherry paradajz i skuvanu pastu. Sve lagano izmešajte, posolite i pospite peršunom.

Ukoliko želite da osvojite Rummo paket, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

 

Maja Gašić

Autor