"Gloria" vam poklanja!

Autor:

11.06.2018 13:53

Foto:

Foto:



“Gloria” uvek misli na svoje čitaoce! Bilo da ste zaljubljenik u modu, brižljivo vodite računa o nezi svog tela i lica, uživate u dobroj knjizi i filmu, ili vam je potreban savet kako da se izborite sa svakodnevnim problemima, oplemenite život i poboljšate zdravlje, “Gloria” je uvek tu da vas obraduje vrednim poklonima! Čitajte nas i uživajte u darovima koje smo spremili za vas!

Vreme je da vas obradujemo još jednim savršenim poklonom koji će vam ulepšati dan, a letovanje učiniti potpunim...

Stigla je i savršena je! Nova Bonatti kolekcija kupaćih kostima je okosnica dobrog stila i upravo ono što nam je potrebno da bi se osećali stilizovano i tokom vrelih letnjih meseci. Bilo da ste ljubitelj jednodelnih, dvodelnih ili trodelnih kupaćih kostima, sa mekom ili push-up korpom, B, C ili D veličine, u Letnjoj Bonatti kolekciji ćete pronaći svoj savršen outfit.

Kolekcija je dizajnirana po poslednjim svetskim modnim standardima i pored kupaćih kostima, nudi mogućnost kombinovanja laganih letnjih haljina, torbi i šešira u istom dezenu. Idealno, zar ne?

Muški deo kolekcije je u tonu morskih boja, a lagani krojevi i muževni modeli će muškarce najbolje pripremiti za modernu letnju sezonu!

Fotografije za letnju Bonatti kampanju nastale su na Sejšelima, jednoj od najlepših tropskih destinacija čije plaže ostavljaju bez daha. Simbolika između savršene prirode i nove Bonatti kolekcije ispričana je fotografijama koje prikazuju sklad prirode i vanvremenskog stila.

Koncept #BonattiSummer predstavlja relaksirajući komfor, stilski ispraćen laganim letnjim bojama, tropskim printovima i modelima koje pružaju slobodu pokreta.

Trijumfuju boje, fenomenalni printovi, raznovrsni materijali, a spoj prirode i mode se ogleda u svakom segmentu kolekcije.

Bonatti Letnju kolekciju možete pogledati u nekoj od Bonatti radnji širom Srbije, ili u web shop-u.

Jednoj čitateljki Gloria portala, Bonatti poklanja neodoljivi jednodelni kupaći koji je ukrašen romantičnom čipkom.

*kupaći je dostupan u veličinama S, M, L i XL, cena mu je 3.750 dinara.

Ako želite da upravo vi budete dobitnica ovog poklona ostavite komentar ispod ovog posta na našoj Fejsbuk stranici

Maja Gašić

Autor