"Gloria" vam poklanja!

Autor:

27.08.2018 10:48

Foto:

Foto:



“Gloria” uvek misli na svoje čitaoce! Bilo da ste zaljubljenik u modu, brižljivo vodite računa o nezi svog tela i lica, uživate u dobroj knjizi i filmu, ili vam je potreban savet kako da se izborite sa svakodnevnim problemima, oplemenite život i poboljšate zdravlje, “Gloria” je uvek tu da vas obraduje vrednim poklonima! Čitajte nas i uživajte u darovima koje smo spremili za vas!

Osvojite tri puta po dva Hansaplast proizvoda (Aqua protect i Be Happy)! 

ZA SREĆNO LETO, BEZ BRIGA

Bilo da tokom leta ostajete u gradu ili ste od onih srećnika koji letnje dane provode na relaciji more-planina-selo, nadamo se da uz sebe imate sredstva za prvu pomoć poput flastera i joda? Leti se, znate to sigurno iz iskustva, mnogo češće zadobijaju razne vrste ogrebotina i plikova, a tada nam je neophodan brz, pouzdan i lak način da ih saniramo i nastavimo sa svakodnevnim aktivnostima. Ili, još bolje, odmorom i uživanjem!

Upravo od toga gde i kako provodite leto, zavisiće i vrsta flastera koji ste odabrali. Često ste u kontaktu s vodom? Pravi izbor je Hansaplast® Aqua Protect, vodootporni flaster koji dobro prijanja i pomaže zarastanje i u vlažnim uslovima. Ako ste odlučili da ovog leta egzotičan odmor osmislite u svojoj kuhinji eksperimentišući sa novim receptima, bilo bi dobro da pri ruci imate Hansaplast® specijalno dizajniran za prste, koji sem što se lako postavlja na mesto povrede, pruža i dugotrajnu zaštitu. Planirate da letnje dane ispunite sportskim aktivnostima? Ponesite sa sobom Elastični Hansaplast® jer će, u slučaju povrede vaši laktovi i kolena biti zaštićeni, a sačuvaćete slobodu pokreta.

U svakom slučaju Hansaplast® će vam pružiti prvu pomoć, zaštititi bolno mesto od prodiranja bakterija i prljavština i ubrzati proces oporavka. Ponuda je vrlo raznovrsna, pa
Hansaplast® specijalno namenjen njihovim potrebama mogu pronaći i oni koji imaju osetljivu kožu, kao i oni koji imaju problema sa plikovima ili žuljevima na stopalima.

Ako vam je pored svega toga, važno (a zašto ne bi bilo?!) da dok štiti, flaster ne narušava vaš brižljivo odabrani stil za plažu, terasu, šetnju ili sportske aktivnosti, od ovog leta i za to postoji rešenje - Hansaplast® u skladu sa letnjim modnim trendovima! Osim zaštitne i ukrasne funkcije, ovi hanzaplasti imaju ulogu i da vas podsete da je leto period godine kada bi brige, koliko god je moguće, trebalo ostaviti po strani (Don’t Worry!) i fokusirati se na ono što donosi dobro raspoloženje (Be Happy!).

Važno: Saveti i preporuke izneti u ovom tekstu ne mogu zameniti konsultaciju sa lekarom.

Ukoliko želite da osvojite poklon, ostavite komentar na našoj Fejsbuk stranici.

Maja Gašić

Autor