"Štrumpfovi" i UNICEF za srećniji mirniji, ravnopravniji i zdraviji svet

Autor:

17.03.2017 10:47

Foto:

Foto:Štrumpfovi, jedni od najpopularnijih animiranih likova svih vremena ponovno nam stižu na velika platna a premijera filma ŠTRUMPFOVI: SKRIVENO SELO će se održati u bioskopu Cineplexx Delta City 19. Marta.

Štrumpfovi popularni animirani likovi ove godine su udružili snage sa Fondacijom UN I UNICEF-om kako bi uticali na svest dece, mladih i njihovih porodica da se uključe u stvaranje srećnijeg, mirnijeg, ravnopravnijeg i zdravijeg sveta.

-Upravo zbog svoje velike popularnosti, veliko nam je zadovoljstvo što su Štrumpfovi postali deo kampanje MALI ŠTRUMPFOVI, VELIKI CILJEVI  - izjavio je direktor UNICEF-a Mišel Sen Lo ( Michel Saint-Lot ) i dodao:

- Kampanja je osmišljena tako da podstakne ljude da se informišu i podrže 17 Ciljeva održivog razvoja koje su 2015. godine prihvatile sve 193 članice Ujedinjenih nacija.

Dragana Gaga Tešić izvršni direktor distibuterske kuće Con film naznačila je da je velika privilegija što je Beograd jedan od 193 grada na mapi sveta u kome se premijera filma organizuje sa UNICEF-om i poželela dobrodošlicu svim prisutnima među kojima su bili reditelj sinhronizacije koji se našao i ulozi Gargamela Dragan Vujić Vujke, glumce koji su pozajmili glasove Kefalu i Štrumpfeti Bojan Perić i Tamara Aleksić.

Dragan Vujić Vujke je rekao da kao i sve animirane filmove poslednjih deset godina i ovaj ćemo u domaćim bioskopima moći da gledamo u sinhronizovanoj verziji. Naglasio je da je veliki broj domaćih glumaca koji su učestvovali u sinhronizaciji prava retkost i da je siguran da će film ispuniti visoka očekivanja publike da je ubeđen u kavlitet filma.

Tamara Aleksić koja je glas pozajmila Štrumpfeti, izjavila je da je uživala dok je radila sinhronizaciju, da je gledala da što više vremena provede u studiju, jer se toliko sjedinila sa junakinjom kojoj je pozajmila svoj glas, da je u jednom momentu čak i istinski zaplakala.

Bojan Boki Perić sinhronizovao je Kefala, štrumpfa sa naočarima, koje je i sam nosio. Rekao je da jedva čeka da svi vide novi nastavak filma kojim je on oduševljen i da je ubeđen da je to film za sve generacije, da će u njemu uživati i Veliki i Mali Štrumpfovi.

Dragan Vujić Vujke, Tamara Aleksić, Slobodan Boda Ninković, Anđela Jovanović, Bojan Perić, Anđelka Prpić, Srđan Timarov, Iva Stefanović, Đorđe Stojković i mnogi drugi predstavljaju samo deo ekipe koja je sinhronizovala film, kojoj se pridružio I veliki broj ličnosti iz javnog života, kojima gluma nije primarno zanimanje, poput Sandre Perović,Vladimira Jelića , Saše Plaćevića – Dr Feelgooda, Milana Gromilića , Inspektora Blaže i Milana Inića Yasserstaina.

Animirani hit ŠTRUMPFOVI: SKRIVENO SELO moći ćete da pogledate nakon premijere na ekskluzivnim projekcijama od 25. marta, a na redovnom repertoaru svih bioskopa će se naći od 30 marta.

Komentari. (0)

Loading