Uskršnji i prvomajski praznici u hotelima „Budvanske rivijere“

U susret uskršnjim i prvomajskim praznicima, najveća hotelska grupacija u Crnoj Gori – HG „Budvanska rivijera“, u čijem sastavu posluje pet hotela: „Slovenska plaža“, „Mogren“, „Aleksandar“ u Budvi, „Palas“ i „Castellastva“ u Petrovcu, pripremila je specijalnu ponudu u svim hotelima po izuzetno povoljnim cenama.


Izuzetne lokacije – nadomak mora i centra grada, prirodno zeleno okruženje, kompletan sadržaj prilagođen porodičnom odmoru, neke su od glavnih karakterstika ovih hotela koje ih svrstavaju u red najatraktivnijih na budvanskoj rivijeri.

Ponuda za uskršnje i prvomajske obuhvata smeštaj u dvokrevetnim sobama na bazi polupansiona, kao i gratis uslugu ručka. Za dete do 12 godina odobrava se besplatan boravak, dok za drugo dete uzrasta od 2 do 12 godina važi popust od 50%.

Boravak u ovom periodu, u najvećem turističkom naselju u Crnoj Gori, „Slovenskoj plaži“, gosti mogu rezervisati po ceni od 28,00 evra po osobi u delu sa 3 plus zvezdice, kao i 31,00 euro u delu sa 4 zvezdice. Hotel Aleksandar ima ponudu od 32,00 evra po osobi, dok će cena smeštaja u hotelu Mogren biti 29,00 evra po osobi.

Izuzetno tražen hotel tokom uskršnjih i prvomajskih praznika je Hotel Palas u Petrovcu, koji se može rezervisati po ceni od 35,00 evra, a za goste je obezbeđen popust od 20 % na sve vrste masaža u wellness & spa centru, kao i gratis usluga dečije igraonice. Hotel Castellastva ponudiće smeštaj po ceni od 31,00 evra po osobi.

Detaljnije informacije o ponudama, zainteresovani mogu naći na web sajtu Hotelske grupe „Budvanska rivijera“: www.hgbudvanskarivijera.com

(email [email protected])

Autor: Gloria.rs
Foto: Promo
Podelite sa prijateljima:
Tagovi