Samsung predstavio limitirano izdanje Galaxy Note8 za Olimpijske igre u Pjongjangu


Kompanija Samsung predstavila je limitirano izdanje Galaxy Note8 za Zimske olimpijske igre koje će biti održane od 9. do 25. februara 2018. godine u Pjongjangu.

Samsung će obezbediti ekskluzivne uređaje, odnosno specijalno izdanje Galaxy Note8 uređaja, kao znak ohrabrenja za postizanje velikih rezultata na Zimskim olimpijskim igrama. U saradnji sa Međunarodnim olimpijskim komitetom (MOK) i Organizacionim odborom Pjongčanga za Zimske olimpijske i Paraolimpijske Igre 2018. godine (POCOG), Samsung će isporučiti više od 4.000 uređaja svim olimpijcima, kao i olimpijskoj porodici Pjongčang 2018, uključujući osoblje MOK-a i POCOG-a.

Limitirano izdanje Galaxy Note8 za Olimpijske igre u Pjongčangu 2018. ima nove ojačane karakteristike, inovativni beskonačni ekran od 6.3 inča bez okvira, poboljšanu S Pen olovku za efikasnu produktivnost i dvostruku kameru najbolju u toj klasi. Samo za predstojeće Olimpijske igre, limitirano izdanje će imati sjajno belo staklo koje simbolično predstavlja zimske teme i zlatne olimpijske prstene – inspirisane Olimpijskom bakljom – izraz Olimpijskog pokreta sa savezom pet kontinenata i jedinstvom širom sveta.

Kompanija Samsung na ovaj način želi da omogući olimpijcima da održe povezanost u realnom vremenu i podele uspomene sa onima koji su i blizu i daleko.

Tokom svog 20-godišnjeg nasleđa olimpijskog partnerstva, Samsung je iskazao svoju podršku olimpijskom pokretu pomažući širenje Olimpijskog duha i unapređivanje veza putem najnovijih tehnoloških inovacija i sveobuhvatnih iskustava – rekao je Younghee Lee, CMO i izvršni potpredsednik kompanije Samsung Electronics – Ponosni smo na to što smo obezbedili svim sportistima limitirano izdanje za Olimpijske igre u Pjongčangu 2018. godine, u nastojanju da im pomognemo da ostanu povezani, da snime i da podele neke od nezaboravnih trenutaka u svojim životima.

Limitirano izdanje za Olimpijske igre u Pjongčangu će imati unapred postavljene, slavljeničke tematske pozadine igara. Takođe, korisne aplikacije biće unapred instalirane, kako bi se pomoglo očuvanje najboljeg iskustva Olimpijskih igara.

Samsungova posvećenost Olimpijskom pokretu u proteklih 20 godina omogućila je značajne veze među učesnicima putem inovativnih mobilnih tehnologija – izjavio je predsednik MOK-a, Thomas BachSamsungovo Limitirano izdanje za Olimpisjke igre osnažuje Samsungovu i MOK-ovu zajedničku želju za širenjem olimpijskog duha. Upravo zbog ovakvih posvećenih partnera kakav je Samsung, mi smo u stanju da već godinama pružamo nezaboravna iskustva na Olimpijskim igrama.

Samsung će paraolimpijcima obezbediti Galaxy Note8

Demonstrirajući predanost Paraolimpijskom pokretu, Samsung će obezbediti pametne telefone za sve paraolimpijce na Zimskim paraolimpijskim igrama u Pjongčangu. Svaki paraolimpijac će dobiti Galaxy Note8 sa maskom na kojoj se nalazi logotip Paraolimpijskih igara. Na taj način će postati svedoci kako napredne mobilne tehnologije mogu pomoći da digitalni svet bude dostupniji za osobe sa invaliditetom. Samsung je svetski paraolimpijski partner još od Zimskih olimpijskih igara u Vankuveru 2010. i zagovornik Paraolimpijskog pokreta koji od tada teži da probudi duh napretka, kao i suočavanje sa svakim izazovom koji je pred ljudima.

O Samsungovom učestvovanju na Olimpijskim igrama

Samsung je započeo učešće na Olimpijskim igrama kao lokalni sponzor Olimpijskih igara u Seulu 1988. Od Zimskih olimpijskih igara u Naganu 1998., kompanija je proširila svoju predanost Olimpijskom pokretu u svojstvu Olimpijskog partnera na svetskom nivou u kategoriji bežičnih komunikacijskih platformi i mobilnih uređaja, pružajući upravo vlastite bežične komunikacijske platforme i mobilne uređaje. Inovativne mobilne tehnologije omogućavaju Olimpijskoj zajednici, sportistima i fanovima širom sveta interaktivne komunikacijske i informacijske usluge i Samsung Pay. Samsung je domaćin raznim olimpijskim kampanjama zahvaljujući kojima uzbuđenje Olimpijskih igara dele ljudi širom sveta. Samsungova predanost u svojstvu olimpijskog partnera na svetskom nivou u kategoriji bežične komunikacijske i kompjuterske opreme nastavlja se i na igrama u Pjongčangu ove godine, kao i u na Letnjim olimpijskim igrama u Tokiju 2020.

O kompaniji Samsung Electronics Co.Ltd:

Samsung nadahnjuje svet i oblikuje budućnost s prilagođenim idejama i tehnologijama. Za najnovije vesti molimo posetite Samsung Newsroom na http://news.samsung.com.

Autor: Gloria.rs
Foto: Promo/ Samsung
Podelite sa prijateljima:
Tagovi