Poznate ličnosti uživale u Nespressu tokom teniskog vikenda

Brojni ljubitelji “belog sporta” uživali su proteklog vikenda na Adria Tour-u, teniskom spektaklu koji se održao u Beogradu. Pored svetskih teniskih zvezda, koje su posetiocima pružile iskustvo za pamćenje, svi gosti turnira imali su priliku da isprobaju brojne ukuse Nespresso kafe, zvanične kafe turnira, koji se pobrinuo da i svojim ledenim ukusima dodatno obogati ovaj letnji doživljaj.

Među posetiocima su se našle i brojne poznate ličnosti, koje nisu propustile mogućnost da prijatnu i opuštenu atmosferu teniskog vikenda upotpune degustacijom širokog izbora Nespresso ukusa. Tako su glumci Bojan Perić, Luka Raco i Sloba Stefanović i bivši teniser Janko Tipsarević, kao veliki ljubitelji Nespressa, gledali da iskoriste svaku priliku kako bi u pauzama između mečeva svratili na šoljicu svoje omiljene kafe.


– Volim Nespresso zato što mi pruža dobar spoj ukusne kafe i jednostavnosti korišćenja, a najdraži ukusi su mi Firenza, Venezia i Ristretto, koji pijem kad želim da se malo trgnem iz uspavanosti – izjavio je Bojan Perić, a Luka Raco dodao: Prva stvar koju uradim svako jutro je da se dogegam do aparata i pritisnem ono dugmence. Najdraži ukus mi je Colombia koja nije prejaka, a ima i kremastu aromu koja mi prija.

U njihovom društvu je bio i glumac Sloba Stefanović koji ima nešto drugačiji ukus.

– Volim ove hladne kafe, Freddo Delicato i Freddo Intenso. Nespresso sam prvi puta probao u Engleskoj I jedva sam dočekao da dođe i u Srbiju – naglasio je Sloba.

Tu je bio i jedan od naših najboljih tenisera, Janko Tipsarević, kojem je tokom organizacije svog turnira Nespresso bio neizostavni deo svakodnevice.

– Zadnja dva meseca moj radni dan počinje ujutro oko 5:30 i traje sve do kasno uveče, dok praktički ne padnem u nesvest. Veliki sam ljubitelj kafe i ne mogu da zamislim dan bez Nespressa. Nekad ih popijem po šest ili sedam dnevno – rekao je Janko.

A stručnjaci iz Nespressa razmišljali su i o vrućim danima koji su pred nama. Poslednjih pet godina testirali su najpoznatije i najrazličitije recepte za ledene kafe iz čitavog sveta, učeći šta sve čini ledenu kafu savršenom, a rezultat toga su Barista Creations For Ice, u kojima kafa, nakon što joj dodate led, dostiže savršen spoj i svoj puni potencijal, stvarajući neodoljiv letnji napitak. Novi Nespresso ukusi u okviru ove linije su upravo Freddo Delicato i Freddo Intenso.

O Nestle Nespresso SA

Nestlé Nespresso SA je pionir i sinonim za najkvalitetniju doziranu kafu. Kompanija sarađuje sa više od 100.000 uzgajivača kafe u 13 zemalja kroz svoj AAA Sustainable Quality™ program kako bi uključila praksu održivosti na plantažama. Pokrenut 2003. godine u saradnji sa The Rainforest Alliance, program pomaže u poboljšanju prinosa i kvaliteta useva, osiguravajući održivo snabdevanje visokokvalitetnom kafom i poboljšanje životnih uslova uzgajivača i njihovih zajednica.

Sa sedištem u Lozani, u Švajcarskoj, Nespresso posluje u 80 zemalja i ima 13.600 zaposlenih. U 2018. godini rukovodio je globalnom maloprodajnom mrežom od preko 800 butika. Za više informacija, posetite Nespresso korporativni sajt. 

Autor: Gloria.rs
Izvor: Promo
Foto: Promo
Podelite sa prijateljima:
Tagovi