Plazma Plus za više od trenutka


Svako od nas, bar na trenutak, poželi da pruži sebi malo više, da se prepusti svojim potrebama, razmišljanjima, željama. Da doživi trenutak obogaćen neodoljivim detaljima koji će mu upotpuniti dan. Plazma Plus se potrudila da ovogodišnji 8. mart ne bude samo jedan četvrtak u ovogodišnjem kalendaru.

Uz pomoć brojnih umetnika, Plazma Plus je ovog 8. marta u nekoliko Doncafe kafeterija i Aviator Coffee Explorer kafeteriji na Terazijama pripremila zanimljiva iznenađenja i dan za pamćenje za sve žene koje su na ovaj datum odlučile da odvoje trenutak za sebe i svoje prijateljice. Još ako tom trenutku dodamo malo novih aroma i mirisa, dobijamo neodoljivi užitak koji nam pruža nova Plazma Plus.

Plazma Plus predstavlja kombinaciju prepoznatljivog i jedinstvenog ukusa Plazme koji je sada obogaćen čokoladom, lešnikom i kapućinom. U praktičnom pakovanju pogodna je i za konzumaciju van kuće, bilo da ste u pokretu ili želite da napravite pauzu i uz kafu kreirate nove rituale uživanja sa svojim prijateljima.

Saznajte više o Plazmi Plus na zvaničnoj Plazma Instagram i Facebook stranici, ali i uz korišćenje heštegova – #PlazmaPlus, #zaviseodtrenutka i #savrsentrenutak.

Plazma Plus zajedno sa vama stvara uspomene!

Autor: Gloria.rs
Foto: Promo/ Bambi
Podelite sa prijateljima:
Tagovi