Pokloni

Gloria vam poklanja

Autor:

17.03.2023 13:20

Foto: Photo by Superkitina on Unsplash

Foto: Photo by Superkitina on Unsplash

Gloria vam poklanja 3x2 karte za film "Zvezde u podne" u mts Dvorani



DOBITNIK GRAN PRIX NAGRADE NA KANSKOM FILMSKOM FESTIVALU, OSTVARENJE "ZVEZDE U PODNE" KOJI JE PRIKAZAN NA 51. FEST-u, OD 16. MARTA NAŠAO SE NA PLATNU BIOSKOPA
 

Godina 2022. bila je uspešna za istaknutu rediteljku Kler Deni. Njeno ostvarenje "Zvezde u podne" (Stars at Noon) snimljeno prema motivima romanu američkog pisca Denisa Džonsona, koje je prikazano na nedavno završenom 51. FEST-u, a koje je svoju svetsku premijeru imalo na filmskom festivalu u Kanu gde je i ovenčano Gran prix nagradom, našlo se na repertoaru domaćih bioskopa od 16. marta.

Promo

 


Popularni glumci mlađe generacije Margaret Kvoli i Džo Alvin našli su se kao glavni akteri u priči  o mladoj američkoj novinarki zaglavljenoj u današnjoj Nikaragvi koja se zaljubljuje u misterioznog Britanca koji se čini kao njena najbolja šansa za bekstvom. Međutim, ona ubrzo shvata da bi on mogao biti u većoj opasnosti od nje sama.

 - Kao i u knjizi, žele sam da prikažem slučajan susret koji prerasta u ljubav, veliku privlačnost koja proždire i zaslepljuje - istakla je rediteljka.

Promo

 

Radnja filma "Zvezde u podne" smeštena je u savremeno doba, u Nikaragvi, a mesto snimanja filma bila je zemlja Panama. 

Promo

 

Da je 2022. godina bila učinkovita za francusku rediteljku Kler Deni govori i nagrada Srebrni medved za najbolju režiju na prošlogodišnjem Berlinalu koja je pripala Deni za film "Mač sa dve oštrice".

Lajkujte našu Fejsbuk stranicu, ostavite komentar ispod objave i osvojite karte za strastvenu dramu "Zvezde u podne"!

Delimo 3x2 karte za subotu 18. marta od 18h u mts Dvorani ! Izvlačenje dobitnika je večeras!

Srećno!

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading