Pokoni

Gloria vam poklanja za 8. mart!

Autor:

07.03.2023 18:00

Foto: Photo by Superkitina on Unsplash

Foto: Photo by Superkitina on Unsplash

Gloria vam poklanja izuzetno vredan Kérastase paket



Gloria vam poklanja izuzetno vredan Kérastase paket 

Kérastase Symbiose

Revolucionarna luksuzna nega protiv peruti  

Kreirana na postulatima nauke o bio-afinitetima uz korišćenje najboljih aktivnih sastojaka za negu kože jedinstvenih za Kérastase, ne samo da trenutno utiče na uklanjanje peruti, već i pruža dugotrajnu efikasnost u borbi protiv peruti. Novu luksuznu Symbiose negu čini 6 proizvoda koji pružaju kompletnu rutinu odgovarajuću za mastan ili suv i osetljiv skalp, uključujući niz aktivnih sastojaka koji će uticati na smanjenje svakog od faktora koji izazivaju perut – neravnotežu mikroorganizama skalpa i osetljivost skalpa zbog spoljnih faktora. Inovativna formula, luksuzna nega, kao i citrusni miris Symbiose rutine pravi su saveznici za novi nivo samopouzdanja svake savremene žene.

Promo

 

Poznato je da je izgled kose može uticati na povećanje samopouzdanja i celokupni prijatniji osećaj. Imati negovanu i sjajnu kosu podrazumeva slanje poruke svetu da ste spremni za sve izazove. Međutim, perut može biti uticati na taj osećaj, zbog svih neprijatnosti koje nosi sa sobom.

Istraživanja pokazuju da se dve milijarde žena na planeti danas suočava sa peruti, a ipak samo 17% njih koristi proizvode za kosu protiv peruti. Zašto je to tako? Premisao koja prati proizvode za otklanjanje peruti je da oni podsećaju na medicinske proizvode koji su često neprivlačnog izgleda i mirisa, podrazumevaju jake formule u svom sadržaju, a pružaju samo kratkoročno olakšanje.

Zato Kérastase predstavlja svoju novu negu protiv peruti za uravnoteženu obnovu ćelija koja zadovoljava sve potrebe, pružajući inovativnu formulu i luksuznu rutinu koja pruža dugotrajno rešenje u borbi protiv peruti.

SYMBIOSE sadrži 6 proizvoda za svakodnevnu negu protiv peruti, uključujući proizvode prilagođene različitim tipovima skalpa, bilo da je on mastan ili suv i iziritiran.

OSNOVA JE U NAUCI

Nova Kérastase Symbyose nega sa dugotrajnom efikasnošću u kombinaciji sa inovativnim formulama eliminiše perut i hidrira kosu. Na neuranoteženom skalpu, uobičajan period obnove ćelija je 14 dana kada se odumrle ćelije prirodno eliminišu. Međutim, u situacijama kada se poremeti ravnoteža mikro - organizama na skalpu, oštećuje se zaštitna barijera skalpa što rezultira iritacijom skalpa koja prouzrokuje neugodan osećaj I svrab. Tada skalp prirodno reaguje tako što ubrzava period obnove ćelija duplo, tako da je tada period obnove 7 dana, odumrle ćelije brže izlaze na površinu i javlja se perut.  Nova Symbiose nega reguliše brzinu obnavljanja ćelija do 7 nedelja, pružajući 97% više hidratacije i dva puta više sjaja. Zasnovana na nauci bio-afiniteta, svaki proizvod iz ove linije sadrži salicilnu kiselinu - koja odmah uklanja vidljive mrtve ćelije peruti, bifidus prebiotik – koji pruža hidrataciju i sprečava ponovnu pojavu peruti, te pirokton olamin – koji reguliše ravnotežu mikroorganizama sa skalpa.

PILING & PRIPREMA

 

MIKRO-PILING CELLULAIRE - tretman na bazi salicilne kiseline za osetljiv skalp.

Ovo je prvi piling protiv peruti, koji deluje trenutno već pri prvom nanošenju dok pročišćava i umiruje osetljiv skalp. Predstavlja prvi korak u rutini, a nanosi se na vlažnu kosu pre pranja tako što se umasira na teme i ispere, pružajući intenzivnu hidrataciju.

Promo

 

KUPKA

                                                    

KUPKA PURETÉ ANTI-PELLICULAIRE – pročišćavajuća kupka protiv peruti na bazi pirokton

olamina i salicilne kiseline za mastan i osetljiv skalp.

Svojom sofisticiranom formulom, ova kupka intenzivno čisti skalp i uklanja perut, pružajući do 7 nedelja efikasnog dejstva protiv peruti. Predstavlja drugi korak rutine, što podrazumeva da se kupka nanese na vlažnu kosu, nežno umasira i ispere.

Promo

 

HIDRATANTA KUPKA ANTI-PELLICULAIRE – hidrirajuća kupka protiv peruti na bazi piroktonolamina i salicilne kiseline.

Za razliku od pročišćavajuće kupke, hidrirajuća kupka namenjena je suvom i osetljivom skalpu sklonom perutanju.

Kremasta formula ove kupke trenutno uklanja vidljivu perut, dok vraća esencijalnu hidrataciju čak 2 puta nakon 4 nedelje upotrebe. Baš kao i pročišćavajuća kupka, ispira se nakon nanošenja na vlažnu kosu.

Promo

 

                                                                          NEGA

NEGA APAISANT ESSENTIEL – umirujuća nega za raščešljavanje kose sklone peruti, na bazi salicilne kiseline i bifidus prebiotika.

Treći korak ove rutine podrazumeva nanošenje nege na kosu opranu kupkom i prosušenu peškirom, i ispiranje nakon 2-3 minuta. Ova izrazito nežna formula je posebno dizajnirana za oštećenu vlas sa skalpom koji je sklon perutanju, dajući kosi intenzivnu hidrataciju čineći je sjajnijom i jačom.

Promo

 

MASKA REVITALISANT ESSENTIEL – intenzivna revitalizujuća maska za oštećenu kosu sklonu peruti, na bazi salicilne kiseline i skvalana.

Bogata kremasta tekstura posebno je dizajnirana za oštećenu kosu kojoj vraća hidriranost, mekoću i sjaj dok doprinosi eliminaciji nečistoća peruti. Nanosi se nakon pranja na dužine oprane i prosušene kose, nakon čega se ostavlja da deluje 3-5 minuta i ispira.

Promo

 

INTENZIVNI SERUM noćni

NOĆNI SERUM ANTI-PELLICULAIRE INTENSIF –noćni serum protiv peruti na bazi pirokton olamina i salicilne kiseline, za svaki tip skalpa.

Ovaj lagani, noćni serum reguliše brzinu obnavljanja ćelija preko noći tokom 8 sati neprekidnog delovanja protiv peruti.

Salicilna kiselina pomaže u čišćenju skalpa i uklanjanju mrtvih ćelija kože, dok pirokton olamin i bifidus prebiotik rebalansiraju ekosistem skalpa za dugotrajno efikasno delovanje protiv peruti. Ovaj serum utiče na to da je barijera skalpa očuvana, umiruje osetljiv skalp, i pruža zdraviji osećaj na skalpu. Nanosi se pred spavanje na suvi skalp, najmanje 3 puta nedeljno u periodu od 4 nedelje.

Promo

 

Lajkujte našu Fejsbuk stranicu, ostavite komentar ispod objave i osvojite izuzetno vredan Kérastase paket proizvoda

Izvlačenje srećnog dobitnika je u četvrtak 9. marta 2023. godine!

Srećno!

Promo

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Mirjana Pajkert

07.03.2023 20:52

Gloria Magazin Srbija,srecan 8. mart! Hvala na prilici za lepo darivanje!