Pokloni

Gloria vam poklanja!

Autor:

02.03.2023 12:18

Foto: Photo by Superkitina on Unsplash

Foto: Photo by Superkitina on Unsplash

Gloria vam poklanja luksuzne kreme



Gloria vam poklanja luskuzni Vichy set krema

Predstavljena je nova Vichy zvezda anti-age nege: Trostruka doza peptida za tri puta više kolagena

Liftactiv Collagen Specialist  je visoko efikasna formula koja pomaže u nadoknadi prirodnog gubitka kolagena, ključnog proteina u održavanju čvrste i mladolike kože. Kod čak 96% žena primećeno je  smanjenje bar jedne vrste bora i za 52% bolji tonus kože[1]

Francuski dermokozmetički brend Vichy uvezao je svoju ekspertizu sa drevnom japanskom tehnikom Kintsugi i još jednom u svom prepoznatljivom umetničkom maniru predstavio novu formulaciju Vichy Liftactiv Collagen Specialist dnevne kreme, koja po sličnom principu ove tehnike deluje na kožu podstičući proizvodnju kolagena, prirodnog „lepka“ koji joj daje čvrstinu i elastičnost.

Tim povodom, održan je kreativan i edukativan događaj sa ciljem da se proslavi lepota i umetnost, a koji je okupio mnogobrojne dame sa javne scene, među kojima su TV voditeljka a ujedno i moderatorka programa Aleksandra Jeftanović, dizajnerke Tijana Žunić i Tamara Paunović, lifestyle blogerke Aleksandra Bojović, Jasmina Šupeljak, Milica Novković, Jovana Jocić, šminkerke Nena IlićSnežana Karović i druge. Zvanice su imale priliku da se na zabavan način, kroz učešće u Kintsugi radionici, upoznaju sa dejstvom kolagena, a ujedno  i saslušaju savete anti-age stručnjaka, dr Nevenke Dokmanović i iz prve ruke saznaju kako se sa inovativnim sastojcima mogu podstaći biološki mehanizmi u cilju očuvanja popunjene kože zdravog izgleda sa manje bora. Ovo magično veče, dodatno obeleženo je i uz muzički performans i čuvenom energijom zvezde Tanje Banjanin.

KOLAGEN KAO KLJUČ ZA ČVRŠĆU KOŽU

,,Reci mi koliko imaš kolagena i reći ću ti koliko imaš godina’’ – ovako bi se mogao opisati efekat najzastupljenijeg proteina u našem telu na mladolikost kože lica i tela, ali i drugih esencijalnih delova čovekovog tela. Zajedno sa vlaknima elastina, kolagen gradi potpornu mrežu koja koži daje elastičnost i čvrstinu. Dokazano je da, sa godinama ne samo da se smanjuje sinteza kolagena - posle 25. godine opada za jedan do dva odsto godišnje, već ubrzano propada i njegov kvalitet. Na to, pored starenja utiču i faktori iz okruženja i životne navike, ono što stručnjaci nazivaju ekspozomom, dok se gubitak prvo uočava na licu – opuštena koža, bore, gubitak čvrstine i tonusa.

Rešenje za ovaj problem stiže od broj 1 anti-aging brenda u evropskim apotekama u vidu nove unapređene formulacije dnevne kreme Vichy Liftactiv Collagen Specialist, koja sadrži čak tri puta više prokolagenskih peptida[2] u odnosu na originalnu verziju, što za rezultat ima tri puta veću produkciju kolagena u koži.[3]

MOĆNA SINERGIJA SASTOJAKA

Peptidi su uveli pravu revoluciju u anti-age negu zbog njihove sposobnosti da podstaknu proizvodnju kolagena i elastina kako bi koža zadržala čvrstinu i tonus. Oni u isto vreme pospešuju ćelijsku obnovu i sintezu lipida u epidermisu, što za rezultat ima manje bora i ojačanu barijernu funkciju kože. U novoj formulaciji, dve vrste biopeptida iz pirinča u sinergiji sa ostalim aktivnim sastojcima podstiču sintezu različitih vrsta kolagena, vraćajući koži elastičnost i umanjujući bore. U kliničkoj studiji je kod čak 96% žena primećeno smanjenje bar jedne vrste bora nakon 8 nedelja upotrebe[4] (na čelu, oko očiju i pored usana), dok su u studiji samoprocene  (90 žena različitih fototipova) ispitanice ocenile da je koža nakon 8 nedelja upotrebe čvršća (77%), zaglađenija (87%)[5], bolje hidrirana (87%) i baršunasta (81%).

U ovoj delotvornoj formulaciji sa visokom koncentracijom aktivnih sastojaka zastupljen je još jedan anti-age ,,superheroj’’ - vitamin C, koji pruža antioksidativnu zaštitu, ujednačava ten i povećava blistavost kože, dok vitamin B3, poznat kao niacinamid, koriguje tamne fleke.

NEIZOSTAVNI DEO NEGE PROTIV BORA

Vichy Liftactiv Collagen Specialist je krema lagane teksture, lako se nanosi na kožu i brzo upija, ne ostavljajući mastan lepljiv osećaj. Pogodna je za osetljivu kožu i kožu sklonu alergijama. Za najbolje efekte, predlažemo je kao deo svakodnevne nege u tri koraka.

Kao što drevni japanski majstori kreiraju umetnost od napuklih keramičkih predmeta, tako i brend Vichy pruža podršku ženama i poručuje da je svaka lepota jedinstvena, a da se ona može dodatno negovati i održavati uz adekvatnu negu kože. Uverite se u dejstvo nove Liftactiv Collagen Specialist kreme, koja će uz pomoć moćnih sastojaka nove generacije aktivirati prirodne mehanizme za očuvanje kolagena i pomoći koži da zablista u novom sjaju!

Više informacija o unapređenom sastavu i dejstvu Liftactiv Collagen Specialist kreme i cele Collagen Specialist linije potražite na sajtu Vichy.rs.

Lajkujte našu Fejsbuk stranicu, ostavite komentar ispod objave i osvojite vredan Vichy set krema!

Izvlačenje dobitnika je u petak 3. marta 2023. godine!

Srećno!

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading