Samsung je predstavio novu liniju povezanih uređaja na prvom evropskom Samsung Samitu

Autor:

27.02.2023 14:22

Foto: Promo Samsung

Foto: Promo Samsung

Samsung Samit slavi inovacije proizvoda za 2023. godinu koje korisnicima pomažu da uživaju u svojoj povezanosti



Samsung Electronics pionir u iskustvu korišćenja povezanih uređaja, organizovao je prvi evropski Samsung Samit, na kom će biti prikazane linije TV i audio, Smart Home i digitalnih uređaja za domaćinstvo za 2023. godinu.

- Mi u kompaniji Samsung uvodimo inovacije za stvaranje povezanih iskustava koja našim korisnicima pomažu da uštede energiju i žive lagodnije. Od Neo QLED i OLED TV uređaja kao lidera u industriji, do mašina za veš koje koriste VI za izbor neophodne dužine pranja, deterdženta i vode, naši proizvodi su živi i povezani preko platforme SmartThings - izjavio je Bendžamin Braun, direktor marketinga za Evropu kompanije Samsung.

- Na Samsung Samitu slavimo funkcije svojih novih proizvoda i načine na koje oni mogu da pomognu korisnicima da žive mirnim i povezanim životom.

Promo Samsung

 

Samsung je pionir u tehnologiji koja ispunjava potrebe modernog hibridnog sveta i sve veće zahteve za korišćenjem povezanih uređaja, kojih evropska domaćinstva u proseku imaju između 8 i 10. Nove najsavremenije inovacije TV i audio uređaja korisnicima nude povezane funkcije i najinteraktivnije iskustvo do sada, a isto važi i za digitalne uređaje za domaćinstvo koji kombinuju konektivnost sa unapređenom održivošću i privlačnim dizajnom.

Pametniji ekosistem zabave

Ugrađen IoT Hub nudi poboljšanu konektivnost i kompatibilnost na novim Samsung Neo QLED 4K i 8K televizorima, što znači da korisnici više ne moraju da kupuju dodatni dongl adapter za većinu* svojih uređaja1. Njihov 12-bitni procesor i vrhunska VI omogućavaju funkcije kao što su kontrola svetla prilagodljiva oblicima i profesionalni pojačivač dubine, u kombinaciji sa Auto HDR remasterovanjem, čime se dobija jasnija, trodimenzionalna slika verna stvarnosti koja vam sadržaj približava više nego ikada ranije. Slično tome, novi 77-inčni S95C OLED model, koji je u ponudi i u veličini od 55 i 65 inča, koristi tehnologiju kvantnih tačaka i neuronske kvantne procesore da bi zadržao glavne prednosti OLED tehnologije i unapredio jasnoću slike i prikaz boja. Novi Samsung TV uređaji i funkcije podižu personalizovano iskustvo korišćenja na viši nivo, nude prilagodljiv proizvod i doživljaj gledanja i unutra uz modele The Frame, The Serif i Sero i napolju uz model The Terrace. Početkom ove godine će raspored Samsung umetničke galerije na modelu The Frame biti reorganizovan kako bi se dobila dinamičnija početna stranica koja korisnicima omogućava brzi pregled umetničkih dela svih veličina, slično razgledanju umetničkih galerija i muzeja u realnom životu. Svi uređaji iz nove Samsung linije za 2023. godinu su povezani preko aplikacije Samsung SmartThings.

Promo Samsung

 

Vrhunsko i povezano iskustvo gledanja je dopunjeno ultraimersivnim zvukom. Samsung TV uređaji su integrisani sa Dolby Atmosom i Samsung funkcijom zvuka koji prati predmet (OTS), što omogućava da se zvuk filmova, sporta ili igara rasporedi po zvučnicima za najbolji mogući audio doživljaj. Samsung linija pametnih uređaja podržava Q Symphony kada je uparena sa Samsung soundbarom, što daje moćne audio funkcije i uređaje za unapređenje iskustva gledanja kao u bioskopu, kao što je VI remasterovanje zvuka. Uparivanjem Samsung televizora sa Samsung soundbarovima, kao što su novi HW-Q990C i HW-Q610GC (2023), ovi uređaji nude sjajan doživljaj gledanja.

Ovom impresivnom asortimanu uređaja sa ekranima se pridružuju monitori za strastvene igrače. Samsung je predstavio novu ponudu Odyssey, ViewFinity i Smart monitora na sajmu CES 2023. Na Samsung Samitu biće prikazani vrhunski gejming monitori kao što su 43” Odyssey Neo G7, Odyssey Ark 55” i Samsung najnoviji TV QD-OLED 77”, koji se odlikuju neprikosnovenim kvalitetom slike i čitavim nizom inovativnih funkcija za korisnike koji žele da rade, igraju i žive preko ekrana svog monitora. Kao i Samsung novi QLED i OLED televizori, ovi monitori se lako povezuju sa sveobuhvatnom platformom za strimovanje igara Samsung Gaming Hub.

Promo Samsung

 

Samsung sa ponosom objavljuje da će željno iščekivana nova linija Samsung TV uređaja za 2023. godinu biti dostupna za kupovinu u pretprodaji od 6.3. do 26.3.2023. Ova linija proizvoda predstavlja nastavak prošlogodišnje nagrađivane kolekcije, uz značajna poboljšanja funkcija i performansi.

Povezani, prilagodljivi i pametniji digitalni uređaji za domaćinstvo

Usluge kao što je SmartThings energija postavljaju nove standarde efikasnosti proizvoda. Najnoviji uređaji za domaćinstvo kompanije Samsung omogućavaju korisnicima da uštede i energiju i novac. SmartThings automatski registruje količinu energije koju povezani Samsung uređaji troše, dok aktiviranje VI energetskog režima može da pomogne u smanjenju računa za struju praćenjem energetske potrošnje. Ovaj režim rada smanjuje energetsku potrošnju na kompatibilnim uređajima za čak 30% za frižidere2, 20% za klima-uređaje i 70% za mašine za veš3. Pored toga, Samsung ciklus pranja sa manje mikrovlakana znatno smanjuje stvaranje mikroplastike, i to do čak 54%4. Ova najnovija poboljšanja olakšavaju korisnicima da smanje svoj uticaj na životnu sredinu u cilju zaštite planete.

Promo Samsung

 

Kombinovanjem energetske uštede sa moćnom VI, nesmetanom konektivnošću i prilagođenim, a vrhunskim dizajnom, Samsungova proširena Bespoke linija korisnicima nudi personalizovaniji i održiviji način života. Samsung serija 7 Bespoke AI™ rerni za 2023. godinu nudi mogućnost da korisnici prate pripremanje hrane putem ugrađene kamere preko aplikacije SmartThings app, što predstavlja zabavan i lak način praćenja pripreme obroka. A kad je reč o održavanju čistoće doma, Samsung Bespoke Jet™ čini usisavanje jednostavnim uz moćne performanse. Njihov najsnažniji i najlakši štapni usisivač dolazi sa svebuhvatnom stanicom za čišćenje, koja prazni kesu usisivača i dopunjava njegovu bateriju za maksimalnu udobnost korišćenja.

 

O kompaniji Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiriše svet i oblikuje budućnost idejama i tehnologijama koje donose transformaciju. Kompanija redefiniše svetove televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sistema i memorije, LSI sistema, livenih i LED rešenja. Za najnovije vesti posetite http://news.samsung.com.

*SmartThings sa ugrađenim IOT Hubom je podržan na svim modelima, ali je dongl adapter neophodan za modele CU7000, CU8000 i CU8500.

 

1SmartThings sa ugrađenim IOT Hub-om je podržan na svim modelima, ali je potreban ključ na modelima CU7000, CU8000 i CU8500.

2 Dostupno na određenim modelima od marta 2023. do ažuriranja za Wi-Fi. Rezultati mogu da variraju u zavisnosti od uslova korišćenja i obrazaca.

3Zasnovano na internom testiranju na modelu VV11BB944AGB u normalnim uslovima korišćenja. Rezultati mogu da variraju u zavisnosti od stvarnih uslova korišćenja.

4Testirano sa 2 kg dukserica od 100% poliestera, upoređujući ciklus sintetike na Samsung konvencionalnom modelu VV4000T i ciklus sa manje mikrovlakana na modelu VV9000B. Rezultati mogu biti različiti u zavisnosti od odeće i okruženja. Testirano od strane Ocean Wise Plastics Lab.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading