Pokloni

Gloria vam poklanja!

Autor:

07.02.2023 16:30

Foto: Photo by Superkitina on Unsplash

Foto: Photo by Superkitina on Unsplash

Gloria vam poklanja luksuzne parfeme!



Gloria vam poklanja dva vredna Antonio Banderas seta, muški i ženski 

Antonio Banderas Her Secret Desire set (Edt 80ml + Deo Sprej)

Ženstvena aroma koja zavodljivo šapuće svim čulima I otključava najčuvaniju tajnu: vaše najdublje i najskrivenije želje. Ovo nezaborabno putovanje započinje kroz gornje note bergamota i maline. U središnjim notama dominira buket delikatnih cvetova sambak jasmina i nerolija koji nam otkriva najelegantniji i najsofisticiraniji karakter mirisa. Drvene note, zajedno  sa vanilom i benzoinom pružaju jedinstvenu baznu notu koja će učiniti da se zanesete svojim najdubljim i najskrivenijim željama.

Promo

 

Antonio Banderas The Icon set (Edt 50ml + Balzam posle brijanja 75ml)

Talas svežine u gornjoj noti Antonio Banderas The Icon parfema daje izvrsna mešavina italijanskog limuna pojačana crnim biberom kako bi istakla svoj najsvetliji i najsjajniji aspekt.

Elegantna mešavina lavande i ulja žalfije u središnjim notama, zajedno sa drvenastim notama i senzualnim notama tonke ovom parfemu daje dozu muževnosti i ističe njegovu ličnost.

Promo

 

Lajkujte našu Fejsbuk stranicu, ostavite komentar ispod objave i osvojite vredan Antonio Banderas set! Delimo dva seta - jedan muški i jedan ženski!

Izvlačenje dobitnika je u četvrtak 9. februara 2023. godine!

Srećno!

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Perunika Jovanović

08.02.2023 06:24

Volim parfeme i divna nagrada vaša 💖💖