Avon

Hijaluronska kiselina kao neizostavan deo rutine za vaše lice

Autor:

20.01.2023 12:28

Foto: Promo

Foto: Promo

Do mlađe i lepše kože uz novi serum sa hijaluronskom kiselinom



Hijaluronska kiselina jedan je od najboljih sastojaka proizvoda za negu lica, bez obzira koji tip kože imate i kog ste uzrasta. Nakon 25. godine, sopstvena proizvodnja hijaluronske kiseline u koži polako opada, te ona brže gubi vlagu, volumen i elastičnost, formiraju se fine linije i pojavljuju prve bore.

Promo

 

Kompanija Avon predstavila je novi Anew serum sa kompleksom 3,5% hijaluronske kiseline. Redovnim korišćenjem seruma za lice sa hijaluronskom kiselinom, koža dobija čvrstinu, a u isto vreme postaje elastičnija, otvorene pore na licu se smanjuju, ublažuju se bore, povećava se nivo vlažnosti kože i poboljšava njena hidratacija.

Promo

 

Anew serum sa kompleksom 3,5% hijaluronske kiseline idealan je za predstojeće zimske dane kada se vaša koža dodatno isušuje. Zato ove zime negujte svoju kožu novim Anew serumom, pravim saveznikom u borbi protiv starenja koji trostruko deluje: hidrira i zadržava vlažnost, umanjuje vidljivost finih linija i podiže nivo hijalurona u koži čineći je jedrom i blistavom.

Promo

 

Novi Anew serum sa kompleksom 3,5% hijaluronske kiseline dostupan je u brošuri od 1. januara po ceni od 1.790 dinara, kao i na sajtu www.avon.rs.  Možete ga poručiti onlajn, a stiže direktno na vašu adresu!

Promo

 

 

 

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading