Pokloni

Gloria vam poklanja vredan novogodišnji Eucerin set

Autor:

27.12.2022 12:30

Foto:

Foto:

UZ EUCERIN ZIMA JE SJAJNA



Da bi vaša koža i tokom zime ostala lepa i zdrava, potrebna joj je dodatna nega ili promena rutine nege. 

Vetar, hladnoća, kao i suv i topao vazduh u zatvorenom prostoru, narušavaju zaštitni sloj kože, zbog čega brže gubi vlagu i postaje dehidrirana, čak i ako tipski nije suva.

Na dehidriranoj koži, naravno, do izražaja dolaze svi znakovi starenja – bore, umoran izgled, gubitak elastičnosti i čvrstine.

Zato tokom hladnih i vetrovitih dana obavezno “ušuškajte” svoju kožu kremama i serumima koji će joj obezbediti dodatnu hidrataciju, anti-age efekat i zaštitu od UV zračenja koje utiče na prevremeno starenje kože, a prisutuno je i tokom oblačnih, zimskih dana. 

Kako da koža i zimi ostane hidrirana? 

Osnovna osobina hijaluronske kiseline je da vezuje velike količine vode. Upravo na toj osobini se zasniva njen anti-age efekat. Zato za negu tokom zime izaberite preparate koji nadoknađuju nivo hijlurona u koži, stimulišu njegovu proizvodnju i štite nivo hijaluronske kiseline u koži.

Ovaj trostruki efekat pružiće vam preparati iz Eucerin®Hyaluron-Filler linija čija unapređena formulacija sadrži hijaluronsku kiselinu dugog i kratkog lanca, bioaktivne glicin saponine i enoksolon.

Eucerin promo

 

Kako deluju Eucerin®Hyaluron-Filler sastojici?

Svaki sastojak osnovne formulacije Eucerin®Hyaluron-Filler linija ima svoj zadatak: 

  • Eucerin® patentirana kombinacija hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca nadoknađuje rezerve hijalurona i popunjava bore na površini, ali duboko u koži 

  • Glicin saponini podstiču stvaranje hijalurona

  • Enoksolon usporava razgradnju hijaluronske kiseline i tako štiti nivoa hijalurona u koži

Ali to nije sve. U tri različite anti-age Eucerin®Hyaluron-Filler linije osnovna formulacija obogaćena je pažljivo odabranim sastojcima koji ciljano deluju na određene znakove starenja. 

Koju Eucerin®Hyaluron-Filler liniju izabrati?

Svaka koža u zavisnosti od genetike, načina života i spoljašnjih faktora, stari na različit način. Pojedini znakovi starenja karakteristični su za određeno životno doba, ali ne moraju se svima dešavati u istim godinama. 

Zato je veoma važno da se anti-age nega bira ne samo prema tipu kože i godinama, već i prema individualnim znacima starenja. 

  • Ako su najizraženiji znak starenja vaše kože bore, za popunjavanje finih, tankih linija i optimalnu hidrataciju kože izaberite preparate iz osnovne Eucerin®Hyaluron-Filler linije, koji obezbeđuju efikasno popunjavanje bora i dugotrajnu hidrataciju sa odličnom podnošljivošću na koži. 

  • Ukoliko vaše lice s godinama dobija tužni izraz koji nastaje gubitkom volumena, jedrinu kože povratiće redovna nega preparatima iz Eucerin® Hyaluron-Filler+Volume Lift linije. Kreme za dnevnu negu iz ove linije sadrže i magnolol i oligopeptide koji ciljano deluju upravo u onim slojevima kože u kojima se dešava gubitak volumena i nastanak bora. 

Kada je u pitanju zrela koža koja gubi elastičnost i čvrstinu, najbolji izbor je Eucerin® Hyaluron-Filler+ Elasticity linija. Unapređena formulacija Eucerin® Hyaluron-Filler+Elasticity preparata izlazi u susret svim potrebama zrelih godina jer nudi odgovor na sve izazove na putu do glatke,  blistave i podmlađene kože – umanjuje duboke bore, vraća čvrstinu i elastičnost i ujednačava ten!

INFO PLUS: UZ EUCERIN® ZIMA JE SJAJNA 

U okviru već omiljene akcije Uz Eucerin® zima je sjajna, tokom decembra u bolje snabdevenim apotekama uz kupovinu Eucerin® anti-age preparata na poklon dobijate neseser sa mini pakovanjima Eucerin® anti-age krema i kupon sa 30% popusta na sledeću kupovinu jednog Eucerin® anti-age preparata. 

Eucerin promo

 

Lajkujte našu Fejsbuk stranicu, ostavite komentar ispod objave i osvojite vredan novogodišnji Eucerin set!
Izvlačenje dobitnika je u sredu 28. decembra 2022. godine!

Srećno!

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Nela Kekovic

12.01.2023 11:26

Lajkovala...podelila. .i nagradu od srca pozelela 😍😍😍😍😍