NIS

„Da nam se nove nade rode“ i u 2023. godini

Autor:

26.12.2022 10:45

Foto:

Foto:

NIS kampanja "Da se nove nade rode"



Vreme zimskih praznika samo po sebi je uzbudljiv i magičan period. Polako pakujemo poklone za naše najbliže i smeštamo ih ispod jelke, planiramo porodična okupljanja i radujemo se novogodišnjoj proslavi. Neki će u prvim satima Nove godine podariti najznačajniji poklon na svetu – život, dok će zauzvrat dobiti životno iskustvo postajanja roditelja. Dolazak bebe na svet predstavlja najlepši momenat u životima mnogih.

Promo

 

Tim povodom, kompanija NIS je odlučila da pod okriljem nacionalne kampanje „Da se nove nade rode“, podeli ukupno 225 paketa dobrodošlice za 15 prvorođenih beba u 2023. godini u 15 gradova širom naše zemlje, u  porodilištima u Vranju, Zaječaru, Leskovcu, Kruševcu, Boru, Ćupriji, Paraćinu, Knjaževcu, Sremskoj Mitrovici, Užicu, Pirotu, Loznici, Šapcu, Vršcu i Valjevu. Na ovaj način bebe i njihovi roditelji dobiće  prigodne poklone domaće proizvodnje, pažljivo osmišljene da zadovolje potrebe mame i bebe u njihovim prvim zajedničkim danima. Ova novogodišnja akcija realizovana je uz  nesebičnu podršku Kluba volontera NIS-a čiji su članovi donirali pakete pelena za jednokratnu upotrebu, kako bi dodatno obogatili sadržaj paketa koje kompanija daruje i  time na sebi svojstven način, poželeli dobrodošlicu novim nadama širom zemlje.

Promo

 

U okviru kampanje  „Da se nove nade rode“ kompanija NIS je u 2022. godini prevashodno putem programa „Zajednici zajedno“ obezbedila savremenu medicinsku opremu za 20 zdravstvenih ustanova u 13 gradova i opština Srbije i podržala pojedine parove koji su u procesu vantelesne oplodnje. Pored toga, kompanija je svoju toplu podršku pružila i za dodatnih  osam porodilišta u manje razvijenim opštinama na jugu i istoku Srbije, želeći da se i na taj način pridruži nacionalnom prioritetu – da nam se u 2023. godini rodi što više novih nada.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading