HONOR

Praznični događaj: Na samom kraju 2022. godine kompanija HONOR šalje jasnu poruku

Autor:

14.12.2022 15:40

Foto:

Foto:

Kompanija HONOR za dve godine može se pohvaliti značajnim udelom na kineskom tržištu, kao i ambicioznim ulaskom na evropsko tržište



Kompanija HONOR sinoć je upriličila događaj za medije i partnere iz Srbije, Hrvatske i Slovenije u popularnom beogradskom restoranu Lavash. Zvanice su ovom prilikom proslavile još jednu uspešnu poslovnu godinu i nazdravile novim uspesima koji predstoje u narednoj, 2023 godini.

Razlozi za slavlje su brojni – od novembra 2020. godine kompanija HONOR počela je samostalno da gradi svoj put ka budućnosti, a dve godine kasnije može se pohvaliti značajnim udelom na kineskom tržištu, kao i ambicioznim ulaskom na evropsko tržište. 

HONOR promo

 

Bruce Huang, Generalni menadžer za Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju na jučerašnjem događaju je istakao:

- Ove praznične sezone, posvećujemo posebnu pažnju zajedništvu. Iako nas dele kilometri ili granice, HONOR je kao tehnološka kompanija svesna da ništa ne sme zameniti autentičnost i magiju povezanosti među ljudima. Zbog toga je vizija naše kompanije da omogućimo korisnicima da premoste udaljenost i ohrabrimo ih da ostanu povezani koristeći sve prednosti moderne tehnologije.

HONOR promo

 

Tema ovogodišnjeg događaja, nosila je ime HONOR to be with you, čime je kompanija želela da prenese poruku, kako medijima i partnerima, tako i korisnicima da je zahvalna i ponosna na sve male i velike uspehe koji su postignuti zajedničkim snagama. 

HONOR promo

 

Anka Dragojlović, kreativna dizajnerka bila je inspirisana kampanjom HONOR to be with you i na jedinstven način, upotpunila je ovu viziju kompanije i  omogućila da gosti na jučerašnjem događaju uživaju u njenim unikatnim radovima.

HONOR promo

 

 

Svim korisnicima kompanija HONOR želi uspešnu 2023. godinu uz jednostavnu poruku – It’s an HONOR to be with you. Srećni novogodišnji i božićni praznici!

 

 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading