Crna Gora

Veliko interesovanje gostiju iz Srbije

Autor:

21.11.2022 17:15

Foto:

Foto:

Predstavljena zimska ponuda Crne Gore



Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, zajedno sa lokalnim turističkim organizacijama predstavila je ponudu za ovogodišnju zimsku sezonu i novogodišne programe, u hotelu Hilton u Beogradu. Uz zvuke tradicionalne crnogorske muzike za koju je bila zadužena klapa Castel Nuovo, brojni gosti, predstavnici medija i turističkih agencija, bili su u prilici da se upoznaju ponudom koju je crnogorska privreda pripremila za predstojeću sezonu i novogodišnje praznike. Tom prilikom ministar ekonomskog razvoja i turizma, Goran Đurović kazao je da je ovaj vid prezentacije značajan, kako bi se svi potencijali koje Crna Gora nudi što bolje predstavili potencijalnim posjetiocima crnogorskog primorja, kao i sjevera zemlje.

Ata Images

 

Budva, kao jedna od najznačajnih ljetnjih destinacija u Crnoj Gori, prepoznatljiva je i po bogatom novogodišnjem programu kojim obraduje brojne posjetioce, poručuju iz Turističke organizacije Budve. Nikola Kralj, predstavnik TO Budve kazao je da su za novogodišnje praznike pripremili bogat kulturno muzički program. “Nakon uspješne ljetnje turističke sezone, vrijedno smo se pripremali za zimsku kao i novogodišnje praznike. Program će početi 26. decembra, kada će nastupati brojni didžejevi, kao i lokalni izvođači. U Baru će goste zabavljati Nenad Knežević Knez, Andrea Demirović i grupa Akademija će goste zabavljati 30. decembra, dok će u novogodišnjoj noći nastupiti Sara Jo, a prvog dana Nove godine rok grupa Van Gog”, rekao je Ivan Kovač, direktro Turističke organizacije Bara. Svi oni koji se odluče da posljednju noć 2022. godine. provedu u Kotoru, biće u prilici da slušaju regionalnu zvijezdu Zdravka Čolića. Pored tradicionalnih manifestacija, decembar u našem gradu upotpuniće i koncert Jelene Zvicer, kao i Leontine i Ivane Peters koje će pjevati našim najmlađima 30. decembra, poručio je direktor TO Kotora Jovan Ristić.

Ata Images

 

Na gradskoj rivi Pine u Tivtu, očekuje se praznična atmosfera u veselom duhu, kada će posljednjeg dana decembra nastupiti Indira ex Colonia, a prvog dana januara na violini nastupiće Verica Čuković, DJ Danilo Radusinović dok će u večernjim časovima nastupiti ženski tamburaški bend la Banda kazala je Tamara Krstović iz Turističke organizacije Tivta.

Za sve one koji se odluče u Crnu Goru doći avionom, kompanija Air Montenegro pripremila je posebne cjenovne aranžmane. I Skijališta Crne Gore spremno dočekuju predstojeću sezonu. “Skijalište Kolašin 1600 u ponudi nudi dvije šestosjedne žičare, sa 21 km skijaških staza. Sa Ski centrom Kolašin 1450 objedinjeno je 45 km skijaških staza, što nas čini konkurentnima ski centrima u regionu”, poručila je Nataša Pajović iz Skijališta Crne Gore. Predstavljanju turističke ponude prisustvovale su brojne poznate ličnosti, između ostalih i glumica Ivana Dudić

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading