Svetlana Ninković

Nova izložba Svetlane Ninković: “Početak svega” slavi lepotu i magiju ženskog tela

Autor: Gloria.rs

08.11.2022 14:35

Foto: Promo

Foto: Promo

Predstavljena nova umetnička dela Svetlane NinkovićNa svojoj izložbi “Početak svega”, umetnica Svetlana Ninković prikazala je tri slike velikog formata na kojima na nesvakidašnji način prenosi poruku da žena treba da voli svaki deo svoga tela, da ne treba da se stidi svojih intimnih delova, već da treba da ih slavi, baš kao što slavi život.

- Istraživanje i lutanje u životu je ok, jer dokle god pratiš svoj unutrašnji osećaj, na pravom si putu. Najbitnija je svakodnevna energija u kojoj funkcionišeš, a ti si njen samostalni krojač. Ako se osećaš izgubljeno, ako opet tražiš sebe - vrati se na početak. Početak svega! Pa hajde da zajedno javno otvorimo vrata dijaloga i da mi žene, poput “jačeg” pola, slobodno pričamo o unikatnim čarima najskrivenijeg dela tela, koje nas čini da budemo autentične i svoje! Bez stida, srama, to je deo naše ženske kulture, jedinstveni deo koji stvara našu posebnu magiju superheroine zvane JA!, rekla je Svetlana Ninković.

Svetlana Ninković pokreće svojom izložbom “vulva talas” na domaćem terenu. Edukuje nas, inspiriše i pokreće novu lokalnu mantru sa svojim nesvadišnjim slikarskim platnima.

Od ponedeljka 7. novembra slike su postavljene na popularnim gradskim lokacijama gde će nastaviti da šire svoju mantru.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading