Zvezde

Kada bajke postanu stvarnost: Uhvatite trenutak uz HONOR 70 5G

Autor:

26.09.2022 11:25

Foto:

Foto:

HONOR 70 5G - donosi kombinaciju tehnologije, umetnosti i dizajna inspirisanog trenutkom dok svetlost obasjava dijamant




Svi smo čuli frazu „uhvati trenutak", ali šta to zapravo znači i kako zaista možemo da iskoristimo sve što život može da nam ponudi? Biti prisutan u trenutku pre svega znači da osvestimo da je život ono što se dešava danas. To nam daje mogućnost da donosimo odluke da li želimo da uhvatimo trenutak, ili da ga jednostavno pustimo da prođe. Kada se fokusiramo na danas i ono što smo izabrali, istinski užitak zaista počinje. A onda život, ponekad, donese i trenutke kada bajke postanu stvarnost.

Poznata srpska glumica, Olja Lević, uhvatila je jedan takav trenutak, na bajkovitoj lokaciji, zabeležen
kroz objektiv konceptualne fotografkinje Jovane Rikalo.

Promo

 

 

FOTOGRAFIJE

Magični momenti su uvek tu uz HONOR 70 5G, zahvaljujući glavnoj dvostrukoj kameri od 54MP, dok
ultra-široka i makro kamera od 50MP omogućava da se uslikaju krupni kadrovi visokog kvaliteta. Prvi u industriji, senzor IMX800 Super Sensing kompanije „Sony” čini da svi detalji budu zabeleženi na visokokvalitetnom nivou.

Promo

 

 

Pored kamere koja uspeva da uhvati sve značajne momente, HONOR 70 5G poseduje i jedinstveni režim Solo Cut Mode koji svim ljubiteljima kreiranja video sadržaja omogućava da istovremeno kreiraju dva video snimka – glavnog, u kojem se nalazi više ljudi, kao i videa u kome je u fokusu samo jedna osoba. Zahvaljujući unapređenim algoritmima moguće je analizirati preko 10 karakteristika osobe koja je u fokusu, kao što su lice, kosa, odeća i držanje kako bi se prepoznala osoba koja je u centru pažnje.

HONOR 70 5G poseduje tanak, zakrivljen ekran, elegantan dizajn i bez napora staje u male torbe ili džepove. Ovaj telefon donosi kombinaciju tehnologije, umetnosti i dizajna inspirisanog trenutkom dok svetlost obasjava dijamant. HONOR 70 5G nudi upečatljivu vizuelnu interpretaciju svetlosti i senki sa geometrijskim oblicima i korisnicima u Srbiji je dostupan u bojama Midnight Black, Crystal Silver i Emerald Green.

Promo

 

 

Za više informacija, posetite HONOR na internetu na http://www.hihonor.com ili nas pratite na:
https://www.facebook.com/HonorSrbija/
https://twitter.com/Honorglobal
https://www.instagram.com/honorsrbija/?hl=sr
https://www.youtube.com/channel/UC0ae0oH87lNSK_QcrbG9x4A/featured

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading