Lako je učiniti leto savršenim: Kako do najboljeg mobilnog interneta

Autor: Gloria.rs

03.08.2022 11:55

Foto: Promo

Foto: Promo

Sve ono što čini leto savršenim često nam je nadohvat ruke uz NEOgraničen net uz sve NEO postpaid tarife 

Sve ono što čini leto savršenim često nam je nadohvat ruke – druženje sa dragim ljudima, putovanja na omiljena mesta, dok nas u svim avanturama prati NEOgraničen net uz sve NEO postpaid tarife. Koju god NEO postpaid tarifu da odaberete, uživajte u neograničenom netu narednih 12 ili 6 meseci, a neograničeni minuti i poruke već su tu. Mobilni internet čini da nam sve letnje aktivnosti budu lakše i lepše, a za potpuno uživanje najvažnije su tri stvari: brzina download-a, jer od nje zavisi koliko ćemo brzo nešto videti i pročitati, zatim dostupnost 4G mreže, jer to znači da nećemo imati problem da pristupimo mreži i sadržajima koji nas zanimaju, i video iskustvo, jer video sve češće gledamo i delimo sa prijateljima.

Nedavno je Opensignal*, nezavisno istraživanje kompanije iz Londona, pokazalo da korisnici u Srbiji imaju najbolje iskustvo sa A1 Srbija kada je reč o mobilnom internetu, tako da nije iznenađenje što najveći broj korisnika svoj broj prenosi u A1 mrežu već godinu i po dana zaredom. Prenos broja je jednostavan, brz i besplatan, a ceo proces se završava na jednom mestu - kod A1 Srbija, u šopu ili online.  
________________________________________________________________________

*Opensignal Awards – Serbia: Mobile Network Experience Report February 2022 je izveštaj zasnovan na nezavisnim analizama mobilnih merenja beleženih u periodu od 1. oktobra do 29. decembra 2021 – © 2022 Opensignal Limited.

________________________________________________________________________

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading