Nova čuda iz Nelly fabrike: Dolce Vita bombonjera

Autor: Gloria.rs

29.06.2022 10:45

Foto: Promo

Foto: Promo

Dolce Vita bombonjera je napravljena od nove vrste roze čokolade Ruby, nastale 2017, a roze boja potiče od crvenih kakao zrna koja se uzgajaju na posebnom podneblju u Ekvadoru i BraziluKažu da čuda ne postoje, ali mi dokazujemo svakog dana suprotno. Iz dana u dan pravimo čuda u našoj Nelly fabrici. Našoj kreativnosti nema kraja, jer uvek spajamo nove ukuse. Čokolada nas vodi u svet koji nam dopušta da stvaramo. Najmodernija tehnologija je izvorni put našeg stvaralaštva, od najfinijeg kakaa do najpažljivije biranih sastojaka, koji u kombinaciji prate svetske trendove, pogađaju istančan ukus potrošača i zavodljivo ih privlače da ostanu u Nelly svetu. Pažnja naših potrošača je usmerena ka hedonizmu, zdravijim stilovima života, a naš je prioritet briga o poreklu, izradi i održivosti.

Promo

 

Tragate za motivacijom, trenucima za proslavu ili birate načine da pobegnete od svakodnevnice? Mi smo tu da vam pružimo široku lepezu ukusa, jedinstveno uživanje u spoju premium sastojaka, vrhunske teksture i nezaboravnog doživljaja.

Promo

 

Dolce Vita bombonjera je napravljena od nove vrste roze čokolade Ruby (nastala 2017. od proizvođača Barry Callebaut). Sama roze boja potiče od crvenih kakao zrna koja se uzgajaju na posebnom podneblju u Ekvadoru i Brazilu. U ruby čokoladu se ne dodaju veštačke arome ili boje, ona je apsolutno prirodna. Sam ukus je neobičan, više slatkasto svilenkast, na momente kiselkast, a u kombinaciji sa belom čokoladom, finim lešnik kremom i dodacima (seckan lešnik i pistaći) čini izvrsnu poslasticu. Saznajte više na www.nelly.co.rs

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading