Creed Wind flowers osvojio publiku regiona: Predstavljen novi parfem u Beogradu 

Autor: Gloria.rs

10.06.2022 17:10

Foto: Promo

Foto: Promo

Inspiraciju za ovu mirisnu notu Olivier Creed našao je u jedinstvenoj kombinaciji gracioznosti i snage pokreta balerine kroz vetarU Beogradu je sinoć održana promocija parfema “Wind flowers” kuće Creed. Inspiraciju za ovu mirisnu notu Olivier Creed našao je u jedinstvenoj kombinaciji gracioznosti i snage pokreta balerine kroz vetar. Tako je stvorio predivan svetlucavi cvetni miris sa magičnim tonovima koji podsećaju na lagani drveni nugat.

Promo

 

“Nakon Londona, Majamija, Dubaija, Beograd je četvrti grad u kome je predstavljen ovaj miris. Čast mi je što smo u našem gradu, pred gostima iz celog regiona, imali mogućnost da dočaramo deo svetskog glamura i sjaja mirisne avanture kuće Creed”, rekao je Miloš Milutinović, direktor DP Lux grupe.

Promo

 

“Stvaranje novog parfema predstavlja poseban događaj kako za mene tako i za Creed. Nova mirisna nota u kojoj, nadam se, uživate, pokrenuće vas, navesti da osetite strast moći, karakter. Ovaj univerzalni parfem inspirisan je gracioznošću i snagom plesa u pokretu", rekla je Stojka Glazer predstavnica kuće Creed, i dodala:

Promo

 

"To je zavodljiv i osvežavajući miris dugovečnosti, koji se zadržava na koži i sa kojim se sve dame mogu poistovetiti”, zaključila je Stojka Glazer predstavnica kuće Creed.

Promo

 

Na glamuroznoj i prefinjenoj promociji parfema Wind Flowers, koja je upriličena u restoranu “Salon 1905” prisustvovali su mnogobrojni gosti iz regiona i zemlje.

Promo

 

Među zvanicama bili su Jelena Gavrilović, Biljana Tipsarević, Sergej Ćetković, Tamara Dragićević, Nina Janković, Petar Benčina, Dragana Kosjerina, Dragana Mićalović, ali i influenseri Ena Luna.

Promo

 

Promociju su svojim prisustvom uveličali mediji iz regiona, kao i poznati influenseri Sonja Kovač, Erna Saveljić, Sandra Mitrović, Ksenija Bulatović, Antonia Gigovska i mnogi drugi.

Promo

 

Prostor restorana bio je ispunjen toplim cvetnim i voćnim mirisnim notama najnovijeg remek-dela parfemske kuće Creed. Kroz baletski performans primabalerine Tatjane Tatić i Nicole Bianco gosti su imali priliku da na autentičan način dožive inspiraciju kreatora parfema Wind flowers, a kroz recepturu, samo za ovu priliku, kreiran je kolač kao omaž parfemu, u čijem su ukusu svi uživali.

Promo

 

U daljem nastavku zabavnog dela programa, gosti su bili prepušteni laganim notama gudačkog kvarteta.

Promo

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading