Ovacije za Jelenu Tomašević na reviji Aleksandre Lazić

Autor:

28.04.2022 12:09

Foto:

Foto:

Na 19. Serbia Fashion Weeku briljirala je talentovana dizajnerka Aleskandra Lazić i njen brend Lacher



U večeri svečanog otvaranja 19. izdanja Serbia Fashion Week-a reviju je imala mlada, talentovana dizajnerka Aleskandra Lazić i njen brend Lacher. Odevni komadi iz ove kolekcije eleganti su i prefinjeni, bez suvišnih detalja, ali ipak veoma efektni. Specijalna gošća na ovoj reviji bila je pop zvezda Jelena Tomašević koja je ponela jednu od kreacija ovog brenda, a njen nastup prisutni su pozdravili ovacijama.

Nenad Karlić

 

“Ova kolekcija se zove Lacher i namenjena je mlađoj populaciji. Želela sam da osvestim mlade devojke da mogu izgledati elegantno i kad su svedene, bez nekih preteranih detalja. Materijali koji su korišteni za ove kreacije su čista svila i jedna nova tkanina iz Italije, o kojoj ne bih sada previše da otkrivam. Velika mi je čast da je Jelena Tomašević bila gost na reviji, jer nje glas je moćan i raskošan, baš kao i moja kolekcija”, rekla je Aleksandra Lazić dodajući da je svoju modnu liniju pokrenula pre svega šest meseci i da nastup na Serbia Fashion Week-u smatra velikim uspehom.

Nenad Karlić

 

“Već dva puta sam bila na Serbia Fashion Week-u i uvek me obuzme neka blaga trema dok se pitam da li ću odgovoriti zadatku, zato što to nije samo pevanje kao na koncertima, već ujedno i hod po pisti. Sve mora biti u ritmu, da ne skrenem previše pažnju na sebe i svoje kretanje, jer su modeli zapravo u prvom planu. Moram da se zahvalim Aleksandri i njenom brendu Lacher na ovom divnom odelu koje su za mene kreirali i sašili. Volim odela i uvek sam odevena svedeno i elegantno, ali nešto ovako nisam ranije nosila. Ponekad eksperimentišem za neke editorijale, neka slikanja, a dok se pripremam za nastup ili u nekim privatnim prilikama, držim se onoga što mi dobro stoji. Međutim, ovo večeras je bio svojevrstan izlet iz nečega na šta sam navikla”, rekla je Jelena Tomašević posle revije.

Nenad Karlić

 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading