Uzmi zdravlje u svoje ruke, omogući da sva deca skaču!

Autor:

13.04.2022 09:56

Foto:

Foto:

U saradnji sa kompanijom AbelaPharm, Fondacija Nataša Kovačević je u prethodna četiri meseca prikupljala sredstva za projekat “Uzmi zdravlje u svoje ruke, omogući da sva deca skaču” a na kraju akcije prikupljeno je 1.447.860 dinara i ček je svečano uručen Fondaciji



U saradnji sa kompanijom AbelaPharm, Fondacija Nataša Kovačević je u prethodna četiri meseca prikupljala sredstva za projekat “Uzmi zdravlje u svoje ruke, omogući da sva deca skaču”. Cilj je bio da se deci, koja su zbog povrede ili usled bolesti ostala bez noge, obezbede dinamičke proteze. U periodu od 1. decembra 2021. do 1. aprila 2022. godine, za svaku prodatu kutiju BiVits® ACTIVA vitamina i minerala kompanija AbelaPharm donirala je deo sredstava u ovaj humanitarni fond. Na kraju akcije prikupljeno je 1.447.860 dinara, a ček je svečano uručen Fondaciji na konferenciji organizovanoj u utorak, 12. aprila, u restoranu Barrel House u Beogradu.

Promo

 

- Cena proteza je izuzetno visoka. Obzirom da u detinjstvu telo najviše raste i razvija se, troškovi zamene proteze su finansijski teret koje mnoge porodice ne mogu sebi da priušte. Divno je kada nađete dobrog partnera pa sama akcija bude dvostruko korisna, kao što je to bilo u ovom slučaju. Ljudi su kupovali BiVits® ACTIVA vitamine i minerale, jačali svoje zdravlje, a istovremeno radili nešto lepo za svu decu kojima su proteze potrebne. Zahvaljujem se kompaniji AbelaPharm koja je prepoznala značaj ovog projekta i aktivno se uključila u njegovu realizaciju - izjavila je Nataša Kovačević.

Promo

 

- Veliko nam je zadovoljstvo što smo u prilici da, u ovim izazovnim vremenima, pomognemo Fondaciju. Kompanija AbelaPharm kontinuirano vodi računa o najmlađim članovima našeg društva i posebnu pažnju pridaje njihovom zdravom i srećnom odrastanju. Ova humana akcija ne bi bila moguća da je punim srcem nisu podržali naši partneri. Zajedničkim angažovanjem mi smo u prethodnih nekoliko meseci Uzeli zdravlje u svoje ruke i omogućili da sva deca skaču. Pomisao da će već za dvadesetak dana još jedna devojčica moći da dobije svoju dinamičku protezu, najveća je nagrada kada se bavite ovim poslom - izjavio je Marko Bivolarević u ime kompanije AbelaPharm.

Promo

 

Devojčica koja je neposredno pre konferencije prošla Medicinsku komisiju i koja će dobiti svoju dinamičku protezu od prikupljenih sredstava je Petra Marković iz Paraćina. Pre toga je Fondacija već obezbedila protezu devojčici Mariji Filipović koja je svojom snagom i harizmom dirnula sve okupljene na svečanoj konferenciji. Sa novom protezom ne postoji prepreka koju Marija ne može da savlada. Uvereni smo, da će baš kako kaže, u sportu biti bolja od svakog dečaka.

Promo

 

Na kraju, kompanija AbelaPharm i Fondacija Nataša Kovačević ističu da neka deca još uvek čekaju na svoju protezu, koja će im omogućiti da se i nakon amputacije nesmetano kreću. Apel je upućen svim kompanijama, ali i pojedincima koji zajedničkim snagama mogu pomoći da se priča o fondaciji proširi, sredstva za proteze prikupe i ostvari jedan zajednički cilj - Da sva deca skaču.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading