Ekskluzivno: Pogledajte kako izgleda najsavremenija osnovna i srednja škola u regionu koja se nalazi u Beogradu

Autor:

07.03.2022 14:58

Foto:

Foto:

Kako zamišljate idealnu školu za svoje dete? Kao bezbedno i zdravo okruženje kom će se vaše dete rado vraćati i u kom je sve prilagođeno njegovim potrebama, opremljeno najmodernijom edukativnom tehnologijom, sa posvećenim predavačima koji su i vrhunski pedagozi?



Ukoliko mislite da je ovo samo plod vaše mašte i pustih želja ili da je reč o nekoj elitnoj školi u inostranstvu, postoji dobra vest za vas: ovakva škola postoji u Beogradu. Reč je o Savremenoj osnovnoj školi i gimnaziji.

Future-ready škola u kojoj odrastaju generacije koje će promeniti svet

Savremena osnovna škola se nalazi na Novom Beogradu i predstavlja idealno okruženje za kompletan razvoj dečje ličnosti i talenata, dok se Savremena gimnazija nalazi u samom centru grada, na trećem i četvrtom spratu Beograđanke, a u njoj se učenici pripremaju za nastavak školovanja na najboljim domaćim i svetskim obrazovnim ustanovama.

Kada uđete u Savremenu gimnaziju ili u Savremenu osnovnu školu, ono što se prvo primeti je izuzetno moderan i prijatan enterijer, uređen po ugledu na Google prostorije.

Pročitajte i Ljubav iz bajke - Mihail Dudaš i Anđela Jovanović otkrili detalje prvog susreta

Promo

 

Svoj epitet najsavremenije škole u regionu Savremena opravdava i izgledom svojih Intelligent Classroom učionica, koje su opremljene najmodernijom tehnologijom. Umesto debelih zidova, zelenih tabli, tesnih i iškrabanih klupa, u Savremenoj ćete naći moderne učionice staklenih zidova sa pokretnim node stolicama, iPad uređajima, interaktivnim tablama i Google aplikacijama. Nastava je podržana i Samsung Gear VR, 9D VR Starship i Amazon Echo uređajima, najmodernijim edukativnim robotima, kao i jedinstvenom e-Learning platformom.

U Savremenoj vlada disciplina, ali se uči bez stresa. Učenici uz pomoć svojih učitelja, nastavnika i profesora, koji neprestano pronalaze nove, drugačije pristupe nastavi, stiču znanja na kreativan, interaktivan i zanimljiv način. U modernom okruženju u kom uče savremeni učenici i dobri rezultati dolaze mnogo lakše, pa im se mnogo jednostavnije otvara put ka uspešnoj budućnosti.

Zašto je Savremena stvarno drugačija?

Savremenu učenici i roditelji nazivaju i stvarno drugačijom školom, zato što je posvećena potrebama svakog učenika, omogućava im da steknu znanja i veštine za život u 21. veku i olakša im dalje školovanje.

Pročitajte i Halo, Riki Martine - Hristina Popović nasmejala javnost međunarodnim pozivom

Promo

 

Savremena osnovna škola i gimnazija deo su najsavremenijeg obrazovnog sistema u regionu − LINK Educational Alliance. Nastava se odvija na srpskom i/ili engleskom jeziku, na Nacionalnom i Kombinovanom – Kembridž programu, koji su akreditovali Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Univerzitet u Kembridžu i finski obrazovni sistem New Nordic School.

Savremena je škola u kojoj se druži, raste i razvija, u kojoj se uči da je marljiv rad ono što nas dovodi do uspeha i da su prijateljstva ulaganje u budućnost. Savremena je škola koja će vašem detetu omogućiti da neguje svoje talente i afinitete, razvija višestruku inteligenciju, dostigne svoj pun potencijal i pomera granice kako bi svet u kome živimo učinilo boljim mestom za sve.

Iz ove ustanove ističu da je u toku upis nove generacije po povlašćenim cenama, a svi roditelji, osnovci i srednjoškolci koji žele da posete ovu školu, isprobaju neke od edukativnih uređaja i zavire u učionice mogu da se prijave online ili da svoj dolazak zakažu putem telefona: +381 (0)11/40-11-223.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading