MOĆNI DETOKSIKATOR ZEOLIT

Autor:

17.12.2021 12:15

Foto:

Foto:

Zeolit Duo Detox+ je odličan suplement za efektivnu terapiju kod hepatitisa, tumora i ciroze jetre, kao i mononukleoze



Šta je zeolit?

Kristalni zeolit (klinoptilolit) je prirodni mineral vulkanskog porekla. Nastao je mešanjem lave sa vodom praokeana i podzemnih tokova. U prirodi postoji oko 200 vrsta ovog dragocenog vulkanskog praha. Vlaknasti, lisnati i kristalni oblici zeolita su dobri, s tim što je kristalni najpoželjniji oblik. Da bi dostigao svoj puni potencijal, zeolit mora da se samelje u fini prah - zrnca veličine mikrona.

Kako deluje zeolit?

Zeolit u prahu je savršena prevencija dejstvu slobodnih radikala. Kada ustanovi da je ćelija oštećena, zeolit na to mesto jonskom izmenom dovodi razne dragocene minerale, čime sprečava dalje oštećenje ćelije i njenu mutaciju, koje neretko dovode do razvitka malignih oboljenja. Uz to, primena zeolita inhibira protein kinazu, koja je glavni krivac za razaranje ćelijske strukture DNK.

Preparat koji je napravljen od najfinijeg kristalnog zeolita je Zeolit Duo Detox+. Za razliku od nekih drugih zeolita na tržištu, Zeolit Duo Detox+ je namenjen isključivo za ljude, on je kristalni zeolit, (većina zeolita kod nas je namenjena i cveću i za ishranu pilića i sl.), dosta je jači, i naravno čistijeg i boljeg kvaliteta. Zeolit Duo Detox+ se koristi da detoksikaciju organizma. On otklanja sve toksine iz organizma, pa je s toga dobro da ga konzumiraju osobe koje su pod jakom terapijom.

Promo

 

Gde sve možemo osetiti dejstvo Zeolit Duo Detox+?

U BORBI PROTIV BOLESTI JETRE I HEPATITISA

Zeolit Duo Detox+ je odličan suplement za efektivnu terapiju kod hepatitisa, tumora i ciroze jetre, kao i mononukleoze. Istraživanja su pokazala da zeolit ima značajno antivirusno delovanje, uključujući hepatitis C. Primena Zeolit duo detox-a kod bolesti jetre, uključujući i hronični virusni hepatitis, nakon određenog vremena terapije pokazuje gubitak umora i nadutosti, kao i smanjenje transaminaza u krvi. Zeolit normalizuje AST, ALT, GOT, AP, LDH i bilirubin.

U BORBI PROTIV ATEROSKLEROZE I KARDIOVASKULARNIH BOLESTI

Ateroskleroza - začepljenje i zadebljanje krvnih žila. Zbog povišenog nivoa holesterola i triglicerida u krvi oko 90 % stanovništva iznad 40-45 godina starosti ima predispoziciju za oboljenja ateroskleroze. Ovo je najčešća i najozbiljnija bolest koja usled oksidacije lošeg holesterola utiče na stvaranje ateroma (zadebljanja i oštećenja unutrašnjeg dela arterije), koja uzrokuju slab protok krvi i slab dotok hrane i kiseonika u ćelije. Terapija Zeolit duo detox-om kod ateroskleroze znatno snižava nivo holesterola i triglicerida u serumu krvi bolesnika, uključujući bolesnike sa trombozom donjih ekstremiteta. U pojedinim slučajevima nivo triglicerida i ukupnog holesterola stabilizuje se za tri do šest meseci nakon sprovedene terapije.

Promo

 

 

 

 

PRIMENA ZEOLITA KOD BOLESTI PLUĆA I TUBERKOLOZE

Hronična opstruktivna plućna bolest (KOPB) je trenutno četvrti najčešći uzrok smrti na svetu, a manifestuje se ograničenim protokom vazduha u plućima. Ovo oboljenje je izuzetno progresivno, brzo napreduje i povezano je sa jakim upalnim odgovorom pluća na štetne čestice. Zeolit Duo Detox+ povećava difuzijski kapacitet pluća i pokazuje pozitivan doprinos kod adultnog respiratornog stres sindroma, astme, cistične fibroze, emfizema pluća, bronhopulmonalne displazije i tuberkuloze.

SNAGA ZEOLIT DUO DETOXA U REGULACIJI DIJABETESA

Šećerna bolest se smatra najučestalijom bolesti žlezda sa unutrašnjim izlučivanjem, a posledica je neodgovarajućeg rada gušterače. Šećerna bolest tipa 1 zavisna je od insulina i primarno je posledica razaranja ß-stanica u gušterači koje proizvode insulin. Kod šećerne bolesti nezavisnog tipa, dijabetes melitus tip 2, glavna obeležja su poremećeno stvaranje i izlučivanje insulina iz gušterače i otpornost perifernih tkiva na insulin. Zeolit duo detox transportuje šećer bez pomoći insulina i doprinosi dijabetičarima da duže ostanu insulinski nezavisni. Za vreme dok zeolit odstranjuje višak protona i balansira telesni pH, na istom principu doprinosi spuštanju nivoa koncentracije glukoze u krvi i sprečava pojavu komplikacija dijabetesa. 

Promo

 

REGULACIJA TELESNE TEŽINE

Gojaznost uglavnom sa sobom nosi i velike taloge toksina, koji sa sobom vuku probleme i usporavaju rad bešike, jetre, creva, želudca. Samim tim mi usporvamo metabolizam i dolazi stvaranja masnih zaliha. Zeolit Duo Detox+ uklanja sve toksine iz organizma i ubrzava i olakšava rad organa. Samim tim mi se oslobađamo svih toksina ali i masnih naslaga koje su se taložile usled usporenog rada organa.

Delotvornost Zeolit Duo detox-a možete jednostavno vidite već po boji mokraće. Što je naš organizam zatrovaniji to je mokraća tamnija. Vremenom uz korišćenje Zeolit Duo Detox+ boja mokraće se vraća u normalu. To je znak da su toksini uklonjeni. Oko dvadeset dana je potrebno da se organizam potpuno očisti uz Zeolit Duo Detox+. Osobe koje su na hemioterapijama bi trebalo da svoj organizam čiste češće kako bi ga ojačale.

Zeolit Duo Detox+ ima još puno blagodeti I pomaže kod još vrsti bolesti, ali o tome ćemo pisati sledeće nedelje. Ono što je bitno je da pijemo kristalni, najkvalitetniji zeolit jer su njegova dejstva neuporedivo veća od drugih oblika zeolita.

Promo

 

Zeolit duo detox deluje upravo na receptore, na središnji nervni sistem, kao i na organizam u celini. Otklanja nepoželjne supstance koje se vezuju za receptore, a koje uslovljavaju nastanak “iskrivljenih“ signala. Primena Zeolit duo detox-a pomaže receptorima da se oslobode njihovog uticaja, te snabdeva receptore potrebnim mikro i makroelementima, što omogućava ispravan rad svake ćelije. To znači da Zeolit duo detox ne mora da zna koji se upalni proces odvija u određenom trenutku, obavljajući funkciju čišćenja receptora i regeneracije homeostaze, već deluje linearno na sve ćelije.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading