MENJAMO ŽIVOT NABOLJE UZ NEGU SA TROSTRUKIM EFEKTOM

Autor:

09.12.2021 13:21

Foto:

Foto:

U predpraznično ukrašenom prostoru restorana Dorćoleta u Beogradu, juče je održan ekskluzivni događaj za medije na kome je predstavljena nova, unapređena Eucerin® Hyaluron-Filler linija.



“Tokom više od 120 godina tradicije i inovacija i saradnje sa dermatolozima i farmaceutima, brend Eucerin® uvek je pomerao granice na polju nege i antiage nege. Formulacije mnogih Eucerin® linija, koje su danas deo dnevne rutine nege miliona dama u svetu, došle su iz Eucerin® laboratorija, kasnije Istraživačkog centra, kao velike inovacije na polju nege kože.  Jedna od najistaknutijih među njima je Eucerin®Hyaluron-Filler linija, koja je 2006.godine napravila veliki korak napred za celu dermokozmetičku industriju. Formulacija ove linije i dalje je jedinstvena po tome što sadrži Eucerin® patentiranu kombinaciju hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca, ali od ove jeseni unapređenjem njene formulacije, napravili smo novi iskorak na polju antiage nege,” rekla je u obraćanju prisutnima Nada Miletić Nevajda iz Eucerin Srbija.

Promo

 

Uz prezentaciju koju su pratili podaci iz velikog broja kliničkih i dermatoloških ispitivanja, na događaju je objašnjen princip trosturke efikasnosti unapređene Eucerin®Hyaluron-Filler linije. 

Promo

 

U osnovi formulacije Eucerin® Hyaluron-Filler linije nalazi se Eucerin® patentirana kombinacija hijaluronske kiseline dugog lanca - koja aktivno deluje na popunjavanje površinskih bora i hidrataciju površinskog sloja kože, i hijaluronske kiseline kratkog lanca - koja ima 40 puta manju molekulsku masu i prodire u dublje slojeve kože obezbeđujući dubinsku hidrataciju i popunjavanje dubokih bora. Dodatno, ova linija sadrži bioaktivne glicin saponine, koji efikasno stimulišu produkciju hijaluronske kiseline, obezbeđujući koži hidrataciju na mestima gde duboke bore nastaju. Nakon niza kliničkih i dermatoloških istraživanja, sada je u formulaciju Eucerin® Hyaluron-Filler preparata dodat i enoksolon, koji štiti rezerve hijalurona u koži. Zahvaljujući tome nega preparatima iz ove linije obezbeđuje trostruki efekat antiage nege - vidiljivo popunjava bora, stimuliše proizvodnju hijalurona i štiti nivo hijalurona u koži. 

Promo

 

Tokom predstavljanja Eucerin® noviteta, istaknuto je i da Eucerin® u fokus dizajniranja svojih proizvoda stavlja njihovu efikasnost i podnošljivost na koži sa ciljem da promena kvaliteta kože korisnika bude očigledna i da doprinese promeni kvaliteta njihovog života. 

Promo

 

“Pored toga što neprestano radi na kombinovanju maksimalnog stepena efikasnosti svojih preparata i zadovoljstva korisnika, Eucerin® u skladu sa politikom održivosti kompanije Bieresdorf za cilj ima i minimalni uticaj na ravnotežu životne sredine. Štiteći kožu svojih korisnika Eucerin® štiti i planetu. Dame koje poklanjaju poverenje Eucerin® Hyaluron-Filler linijama, zato mogu da budu zadovoljne i činjenicom da u poređenju s prethodnom generacijom, nova pakovanja, iako izgledaju luksuzno, sadrže manje plastike i ne sadrže štampana uputstva,” zaključila je Nada Miletić Nevajda, napominjiću da je u cilju minimalizovanja negativnog uticaja na životnu sredinu Eucerin® poslednjih nekoliko godina napravio niz promena u formulacijama i pakovanjima svih svojih preparata. 

Promo

 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading