Osvežavajući spoj delikatnog ukusa i dobre zabave

Autor:

07.10.2021 20:00

Foto:

Foto:

Još jedno leto je za nama. Topli dani, pregršt sunca, večernji izlasci, sunčanje, kupanje i godišnji odmori sada su zamenjeni hladnim, kratkim i sumornim jesenjim danima. Ali, ima li zaista potrebe za brigom?



Kao i obično, svaka briga je samo puka projekcija koja dolazi iz naše glave. Istina, leto jeste doba koje odiše entuzijazmom, ali bez jesenje koloritnosti, svežine i svuda prisutne blagotvorne arome pečenog kestena, čovek kao da nije kadar da oseti život u njegovom punom sjaju. Doduše, idealno bi bilo kad bismo mogli kombinovati ta dva osećaja: egzotiku leta i jesenju rafiniranost. Udahnite doboko, jer od sada je i to moguće!

Promo

 

Uz neobičnu kombinaciju bogatih Twist ukusa svako može za sebe odabrati ono što mu najviše odgovara. Bilo da ste ljubitelj intenzivnih letnjih doživljaja ili meditativnih jesenjih okupljanja sa vašim omiljenim društvom, Twist je vaš idealan saveznik u svim prilikama. Odlikuje se suptilnom kombinacijom svetlog piva i osvežavajućeg bezalkoholnog voćnog napitka. Ukoliko spadate u one za koje idealan provod podrazumeva i određenu količinu alkohola, Twist sa ukusam breskve i limuna, uz 2% alkohola, pravi je izbor za vas. Twist Sicilijanska pomorandža i Twist Višnja sa 0% alkohola definitivno će okrepiti vaš duh i ponuditi vam novu vizuru vrhunskog provoda.

Promo

 

Uz Twist jesen više ne mora biti kraj leta, već novi, unikatan i egzotičan početak, pun perspektivnih zaokreta uz pomoć jedinstvenog i pozitivnog ukusa Twista. 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading