Gala noć

Autor:

16.09.2021 11:47

Foto:

Foto:

Posle završetka kongresa na kojem su predstavljena najnovija dostignuća iz oblasti estetske hirurgije i antiejdžing tretmani, italijanska kompanija Promoitalia i njen srpski partner Klinika dr Jelena Glavinić organizovali su žurku za pamćenje



Promoitalia iz Milana, jedna od vodećih svetskih kompanija iz oblasti estetske medicine, stigla je na tržište Srbije i Balkana. Klinika dr Jelena Glavinić postala je njen ekskluzivni predstavnik i distributer. Doktorka Jelena Glavinić i osnivač Promoitalije Valerio Matano zajedno su se predstavili na velikom regionalnom kongresu u hotelu Hilton, kao i na slavlju pod nazivom Gala Night.

Jakov Simović/Gloria

Valerio Matano

 

Valerio je istakao da je izbor Beograda i Klinike dr Jelena Glavinić bio logičan.

- To je pravi partner, doktor medicine, upućen u bjuti tržište, s brojnim inovacijama i dobrom metodologijom, znanjem iz estetike koje će umeti da prenese i drugim doktorima.

Jakov Simović/Gloria

Jelena Glavinić

 

I doktorka Jelena nije skrivala zadovoljstvo što je renomirana kompanija kao što je Promoitalia napokon došla na naše tržište.

- Promoitalia jedina na svetu ima registrovane filere za telo. Zajedno ćemo doprineti daljem razvoju dermatologije i estetske medicine u Srbiji i regionu. S obzirom na to da sam imenovana za njihovog internacionalnog globalnog edukatora, doktori će u mojoj klinici dobiti serfitikate, kao i njihove proizvode - rekla je doktorka Glavinić.

Jakov Simović/Gloria

Sanja Marinković

 

Zabavi Gala Night, osim učesnika kongresa, prisustvovale su i brojne javne ličnosti.

Jakov Simović/Gloria

Ivana Baltić sa suprugom Zoranom

 

Među prisutnima su bili i manekenka Tamara Nikolić, voditeljke Sanja Marinković i Ivana Baltić sa suprugom Zoranom, kao i brojni influenseri, među kojima i Tamara Ćosić.

Jakov Simović/Gloria

Tamara Ćosić

 

Jakov Simović/Gloria

Tamara Nikolić

 

 

Komentari. (0)

Loading