POČINJE RIJALITI O KOM BRUJI REGION: Intrigantni učesnici, novi zadaci i velika iznenađenja – SVE JE SPREMNO ZA „ZADRUGU 5“!

Autor: Gloria.rs

04.09.2021 11:50

Foto: Pink promo

Foto: Pink promo

Jedina stvar o kojoj region bez prestanka priča 365 dana u godini je rijaliti “Zadruga”.Već pet godina, “Zadruga” je zvanično  najpretraživaniji pojam na Google-u, obara rekorde na društvenim  mrežama, dok je po gledanosti apsolutno bez konkurencije. Već od prve sezone, “Zadruga” je stekla titulu najgledanijeg rijaltiija u regionu i započela je nova epoha televizije i rijaliti formata. Kroz četiri sezone “Zadrugu” je pratio milionski auditorijum širom regiona, a sada je sve spremno za “Zadrugu 5” – spektakularnu ceremoniju otvaranja pratitle sutra u 21 čas na TV Pink.

Produkcija najpopularnijeg rijalitija je tokom prethodna dva meseca radila na pripremi nove sezone, koja će doneti nove, intrigantne učesnike, nove zadatke i potpuno novu “Zadrugu”. Kao i za prethodne četiri sezone, i za “Zadrugu 5” vlada veliko interesovanje, kako publike, tako i medija, koji su u proteklom periodu spekulisali ko će biti učesnici nove sezone.

Pink promo

 

Produkcija TV Pink potvrdila je neka imena – veteran rijaliti programa Miroslav Miki Đuričić bio je prvi potvrđeni učesnik, zatim dobro poznati rijaliti igrači Jovana Tomić Matora, Matija Matijević, Mensur Ajdarpašić, Dalila i Dejan Dragojević, Aleksandra Subotić, Filip Car, Bane Čolak, ali i neka nova lica: Deniz Dejm, Aleksandar Saša Todorović, Nikola Grujić, Sandra Čaprić, Stefan Mihić, Sale Cvetković Luksa, Natalija Šćekić, MC Damiro, Ivan Radosavljević i Ante Baždarić. Ipak, imena svih učesnika koji će se useliti u Belu kuću, gledaoci će saznati upravo sutra u 21 čas kada zvanično počinje „Zadruga 5“.

Nove učesnike “Zadruge 5” pratiće 150 kamera, tri spajder sistema i osam dronova, a zahvaljujući svim najnovijim tehničkim dostignućima, gledaoci će moći da prate svaki aspekt njihovog života u rijalitiju. I u petoj sezoni najgledanijeg rijalitija u regionu kao zvanične voditelje gledaćete Dušicu Jakovljević, Milana Miloševića, Darka Tanasijevića, Dragana Marinkovića Macu, a njima će se pridružiti i Ivana Šopić.

Pink promo

 

Kakva vas iznenađenja očekuju, koji će to zadrugari ući u trku za pobedu u najgledanijem rijalitiju na Balkanu i šta je produkcija spremila za spektakularnu ceremoniju otvaranja “Zadruge 5”, saznaćete ako sutra od 21 čas budete uz TV Pink!

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading