Spoj tradicije i noviteta: Lorenzo i Kakalamba je mesto (g)de se lepo jede!

Autor:

27.08.2021 15:28

Foto:

Foto:

VERAMENTE UBAVO: Zaljubićete se u izgled i kuhinju restorana Lorenzo i Kakalamba, čim kročite u njega!



Lorenzo i Kakalamba je porodični restoran koji je za kratko vreme uspeo da osvoji goste svojom originalnošću, šarmom i jedinstvenim spojem Firence i Pirota

Zamisao je potekla od iskrenog obećanja pažljivog muža voljenoj ženi na početku braka: "Draga, jedino što mogu sigurno da ti obećam je da nikada nećeš biti gladna!”.

Promo

 

Iz jedne ljubavi, slike dva života su se izmešale u biografiji jednog restorana – dobili smo spoj tradicije, jednostavnosti i novih tehnologija u pripremi hrane, kao i uvek novih vizuelnih iznenađenja. Kroz autentičnu ponudu tradicionalnih firentinskih i piroćanskih specijaliteta i istog takvog ambijenta, imaćete osećaj da ste na jugu Srbije ili ste otputovali kroz vreme nazad u renesansnu Italiju.

Pred vama će se nizati slike i mešati ukusi prošlosti i budućnosti, tradicije i avangarde. Zapitaćete se da niste možda zalutali u muzej, a kada vam se oko privikne na čudesan svet u kom ste se zatekli, a osmeh uporno ostaje na licu, setićete se zašto ste došli baš tu da jedete. Došli ste u jednu veliku porodicu koja voli to što radi.

Promo

 

Lorenzo i Kakalamba je restoran utemeljen na porodičnim vrednostima i postojanoj ljubavi prema životu.

Hvala vam što delite vaše trenutke sa nama! Za više informacija, posetite nas na: 

https://lk.rs

https://www.facebook.com/lorenzokakalamba/

https://www.instagram.com/lorenzokakalamba/

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading