Kompanija Esensa - domaćin pravog Brodveja u Beogradu

Autor:

30.06.2021 14:42

Foto:

Foto:

Na atraktivnoj lokaciji kompanije Esensa, uz pogled na Dunav, baletski igrači otplesali su delove najpoznatijih predstava iz repertoara Pozorišta na Terazijama, u režiji baletana i koreografa Milana Gromilića.



Nesvakidašnji umetnički program pravog kabarea oplemenili su Bojana Simeon i Filip Pat.

Pored izuzetnog performansa, Esensa je organizovala i edukativno predavanje o značaju pravilne zaštite i nege tokom i nakon izlaganja suncu, koje je održala magistar farmacije Milica Nestorović, član Razvojnog tima kompanije. Ona je istakla značaj pravilnog odabira proizvoda za zaštitu od sunca i naglasila da je naročito važno opredeliti se za pouzdan preparat koji pruža zaštitu i od infracrvenog (IR-A) zračenja, koje je četiri puta štetnije od UV zračenja i čiji zraci prodiru najdublje u kožu.

Promo

 

Zahvaljujući jedinstvenom sastavu, preparati BURЯA SUN pružaju fotostabilnu UVA/UVB i IR-A zaštitu, pa možete bezbrižni krenuti na letovanje i uživati na suncu svakoga dana. Esensini proizvodi zasnovani su na sirovinama dokazane efikasnosti, ispitanog i pretežno domaćeg porekla. Rezultat su sopstvenog razvoja ove farmaceutske kompanije, višedecenijskog iskustva i primene inovativnih tehnologija u procesu proizvodnje.

Promo

 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading