Dragana Mićalović: Željno iščekujem sunce i morsko plavetnilo

Autor:

28.06.2021 13:00

Foto:

Foto:

Serija Samsung Galaxy S poznata je kao vodeća u oblasti displeja i kamere, sa najnaprednijom veštačkom inteligencijom kao i profesionalnih alata.



Serija Samsung Galaxy S poznata je kao vodeća u oblasti displeja i kamera. Kamera pametnog telefona Galaxy S21 Ultra ima najnapredniju veštačku inteligenciju (AI), kao i profesionalne alate poput do sada neviđenog director’s view režima rada, AI mogućnosti unapređenja snimaka i 8K rezolucije filmskog kvaliteta. Sa zadnje strane ovog telefona nalaze se čak četiri vrhunske kamere visoke rezolucije, a spreda selfi kamera od 40MP. 

Promo

 

Galaxy S21 Ultra koristi i naša poznata glumica Dragana Mićalović, koja ističe da se na pauzama snimanja, ali i na odmoru, ne odvaja od njega.

- Njegova fantomski crna boja ujedno je i moja omiljena - asocira me na misteriju pozorišne atmosfere i prigušena svetla teatra. Kamera od 108MP beleži i najsitnije detalje, čak i u takvim, tamnim uslovima. Međutim, jednako dobro se ponaša i pri jakoj svetlosti sunca, negde kraj mora, koje željno iščekujem - rekla je ona.  

Saznajte kako će novi Galaxy S21 Ultra od svakog trenutka vaše svakodnevice kreirati posebnu priču.

Selfi bez konkurencije

Za pravljenje selfija na raspolaganju imate prednju kameru od 40 MP i mogućnosti koje podržava AI. AI ističe prirodnost elemenata na licu poput očiju, kože i kose, stvarajući balans koji odgovara okruženju u kojem se nalazite, kako bi vaši selfiji izgledali savršeno prirodno i bez utiska preteranog sređivanja.

Filmski portreti 

Uz četiri vrhunske kamere, ultraširoku od 12MP, širokougaonu od 108MP i dve telefoto od 10MP i unapređeni Portrait mode režim rada, savršeni portreti su zagarantovani. Ova opcija radi u pet koraka, pri čemu AI prepoznaje i segmentira lica i razdvaja ih od pozadine. Zatim se stvara Matte Map, pomoću kojeg AI ističe detalje u kosi i na licu, dok istovremeno procenjuje dubinu kadra, kako bi svaki portret bio savršen po svim kriterijumima.

Promo

 
Poezija u pokretu

Volite da snimate posebne trenutke poput uživanja u moru, koncerte, igre sa najmilijima, kućnim ljubimcima ili zabave sa prijateljima? Uz mogućnost snimanja u 8K rezoluciji i Super Resolution Zoom do čak 100 x, možete svoj život pretvoriti u svojevrstan film, a sebe i svoje bližnje u glavne likove.  

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading