Petar Grašo i Tonči Huljić zajedno u Studiju: Grašo premijerno izveo deo nove pesme u emisiji

Autor:

01.04.2021 18:50

Foto:

Foto:

Oni se poznaju i porodično druže već 25 godina, i iz tog prijateljstva i muzičke saradnje nastali su brojni hitovi. Jedan od njih je i pesma “Ako te pitaju”, koja je u rekordnom roku osvojila kako srca publike tako i nagrade širom regiona, a Petar Grašo izveo ju je i na MAC ceremoniji 2019. godine.



Petar Grašo učestvovao je i u projektu Madre Badessa Tončija Huljića, u okviru kojeg je na starosplitskom narečju otpevao pesmu “Providenca”. 

To je ujedno i jedna od nekoliko numera koje će gledaoci emisije Studio ove subote imati priliku da čuju u izvođenju ove dve velike regionalne zvezde.

Promo

 

Petar Grašo iznenadiće gledaoce Studija kao što je iznenadio i voditelje na snimanju emisije, kada je potpuno neočekivano odsvirao i deo nove, još neobjavljene numere pod nazivom “Inamorana”. Ova pesma predstavlja najnoviju saradnju Graše i Huljića, i nalazi se na Huljićevom istoimenom novom  albumu.

Promo

 

Dvojac iz Hrvatske izvešće i čuvene pesme jedne od najvećih legendi regiona, a o kojim pesmama je reč, gledaoci će saznati u subotu od 21 sat na RTS1.

Dve muzičke zvezde ovih dana borave u Beogradu povodom snimanja emisije, a mi smo zavirili na probu, kako bismo proverili kako izgleda njihova razmena kreativne energije i proces rada u studiju:

Osim Petra Graša i Tončija Huljića, Studio će ove subote ugostiti rok zvezdu Đuleta Van Goga i legendarnog violinistu Stefana Milenkovića, a produkcija Skymusic koja stoji iza ovog muzičkog šou programa najavljuje i brojna iznenađenja.

Promo

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading