Za savršen poklon za Dan zaljubljenih - proverite šta kaže zodijak

Autor:

05.02.2021 11:00

Foto:

Foto:



Izabrati savršen poklon za najvažniju osobu na svetu može da bude neočekivano nezgodno, bez obzira na to koliko dugo traje vaša veza. Proverili smo kako astrologija može da nam pomogne da izaberemo baš taj savršen poklon za najdražu osobu. Nadamo se da još uvek niste obavili šoping za Dan zaljubljenih i da ćete uz pomoć naših predloga ove godine da oduševite ljubav svog života.

Ovan

Ovnovi su veliki avanturisti posvećeni svojoj porodici i prijateljima. Sportski su tipovi, vrlo strastveni i uvek takmičarski raspoloženi. Ne boje se da rizikuju, vole da isprobaju nove stvari i uvek imaju vrlo velika očekivanja. Zadovoljite ih izborom svestrane sportske kamere koju će moći da ponesu na svaku od svojih avantura.

Bik

Bikovi su već poznati po tome što vrlo vredno rade kako bi mogli da uživaju u onim finim stvarima u životu. Vrlo su snažne individue, često i tvrdoglave, a neretko znaju da budu i prilično tajnovite što se tiče emocija. Bik kao partner/partnerka vrlo je odan i lojalan. Isto tako, veoma su senzualni i vole stvari koje će pobuditi emocije. Flaša vina i fina čokolada u kojoj ćete zajedno uživati te večeri biće sve što jedan bik želi za Dan zaljubljenih.

Blizanci

Poznati po svoj briljantnosti, ogromnoj energiji i dobrom humoru, blizanci su jedan od najekstrovertnijih znakova zodijaka. Vrlo su svestrani, lako se prilagode svakoj situaciji i mnogo vole da budu u društvu. Za poklon im odaberite kvalitetnu masku za mobilni koja će preživeti sve slučajne padove ili eksterni hard disk na koji će moći da skladišti sve beskrajne ideje i zapise sa svojih avantura.

Rak

Rakove vode njihovi osećaji i instinkti, a porodica i prijatelji su na vrhu liste njihovih prioriteta. Jako vole svoj dom u čije će uređenje uložiti puno vremena, energije i novca. Obožavaju prirodu, planinarenje i muziku. Super ideja za poklon može da bude GPS sat koji će ih pratiti u njihovim šetnjama ili digitalni ram za fotografije koji će biti odličan dodatak na omiljenoj zidnoj polici.

Lav

Lavovi su vrlo osobeni, izrazito samouvereni i ostvareni. Obožavaju da budu u centru pažnje i ne iznenađuje da su po prirodi vođe. Izrazito su velikodušni i prema sebi i svima koji ih okružuju, i uživaju u lepim stvarima. Uživaće u svakom luksuznom poklonu, a dobar izbor mogao bi da bude pametni sat ili difuzor mirisa.

Devica

Vrlo sistematične i analitične device ne vole preterano da pričaju o svojim osećanjima, radije će se fokusirati na zadatak pred sobom. Izuzetno su inteligentne i obožavaju da uče. Isto tako, vrlo su i osetljive. Uvek vole da dokazuju da imaju odgovor na svako pitanje i da znaju da reše bilo koji problem. Izuzetno su predusretljive i vole da pomažu. Dobra ideja za poklon su izazovni Lego setovi ili tablet u koji će biti trajno udubljeni u istraživanju.

Vaga

Jedan od najsimpatičnijih znakova zodijaka uživa u društvu, muzici, umetnosti. Omiljene su u društvu i izuzetno su kreativne. Ne vole da se svađaju, ali će uvek stati na stranu ravnopravnosti i jednakosti. Izuzetno su strastvene i romantične, i definitivno, najviše od svih ostalih znakova, uživaju u svemu što Dan zaljubljenih može da donese. Idealan poklon može da bude senzualno ulje za masažu ili romantičan set donjeg veša.

Škorpija

Škorpije su naizgled vrlo snažne i odvažne osobe, ali mogu da budu i jako osetljive. Vrlo su strastvene oko svojih ideja, interesa i ljudi koje vole. Izrazito su seksualni i uzbudljivi. Istovremeno mogu da budu moćne vođe i empatični i saosećajni prijatelji. Dobra ideja za poklon je bilo šta u čemu možete zajedno da uživate poput ove knjige ljubavnih tajni.

Strelac

Strelci su veliki slobodnjaci, odvažni avanturisti koji vole putovanja i druženja. Vrlo su neobavezni, inteligentni i bezbrižni. Imaju izuzetno visok nivo energije i vole da ne zavise od drugih. Putovanja su zaista visoko na njihovoj listi prioriteta, pa će bilo šta vezano za putovanje i slobodu biti super poklon za strelca. Pokušajte sa prenosnim blutut zvučnikom ili kvalitetnim komadom sportske odeće.

Jarac

Poslovično najstroži i najnepristupačniji znakovi zodijaka, jarci su poznati kao pouzdane i odane osobe na koje uvek možete da se oslonite. Vole da planiraju, rešavaju probleme i jako su vredni. A jednom kada ih dobro upoznate shvatite koliko mogu da budu otkačeni i zabavni. Savršen poklon za jarca mogao bi da bude moderan aparat za kafu ili luksuzan modni dodatak kao što je šal, nakit ili kaiš.

Vodolija

Jedinstvene i nekonvencionalne vodolije vole nove tehnologije, prirodu, vole društvo, ali nemaju problem ni da budu sami. Posvećeni su tome da rade za svoju i opštu dobrobit, jako su pametni, senzibilni i pouzdani. Dobar izbor poklona za vodoliju je komad nosive tehnologije poput sportskog sata i merača.

Ribe

Ribe su vrlo nežne, osetljive i kreativne. Izuzetno su nesebične i obožavaju da pomažu i ljudima i životinjama oko sebe. Po prirodi su veliki kreativci i maštoviti zanesenjaci. Veliki su romantičari i duboko veruju u snagu ljubavi. Uživaće u romantičnom poklonu poput bombonjere u obliku srca, dobrog parfema ili igre za parove u kojoj možete da uživate zajedno.

Psssssst! Malo drugačiji pokloni za parove

Dan zaljubljenih je savršen trenutak da se bude originalan, a znamo da mašta nema granica. Iako nemamo ništa protiv cveća i čokolade, raduju nas i malo odvažniji pokloni. Ponuda je ogromna, cene su pristupačne, a dostava diskretna. Začinite Dan zaljubljenih i uživajte u ljubavi i senzualnosti.

Istražujući najbolje poklone za Dan zaljubljenih otkrili smo i jednu aplikaciju koja onlajn kupovinu čini još jednostavnijom, bržom i sigurnijom. Naš omiljeni portal za upoređivanje ponuda i cena u veb prodavnicama, Idealno.rs sada je dostupan i putem Idealno mobilne aplikacije koja je uverili smo se i sami, jedini asistent koji će nam ikada trebati za bilo koju kupovinu.

Osim što je najbrži put za proveru cena u veb prodavnicama, u aplikaciji se može proveriti i kako se menjala cena nekog proizvoda. Može da se postavi obaveštenje o sniženju, pa će te aplikacija sama upozoriti kada se cena snizi, a proizvodi se mogu tražiti i glasovnim upravljanjem ili skeniranjem EAN koda, što je naročito praktično za kupovinu u prodavnici.

Čak i ako se zakasni s biranjem poklona za Dan zaljubljenih, u Idealno aplikaciji može da se proveri gde se nalazi najbliža prodavnica sa željenim proizvodom, ali i da se pronađu uputstva za dolazak do lokacije, kao i kontakt broj prodavnice. Dostupna je na svim uređajima i savršen je asistent za isplativu, pametnu kupovinu.