Miris kao inspiracija: Koja je vaša priča?

Autor:

11.02.2020 12:45

Foto:

Foto:



Inspiracija je umetnike vekovima navodila na kreativan zanos, duge besane noći i na kraju dovodila do maestralnih dela koja nas i danas impresioniraju. Ali, ona nije rezervisana samo za umetnike, inspiracija je ono što pokreće sve nas, nadahnjuje i vodi ka ostvarenju snova. Imati hrabrosti da budemo ono što jesmo i odvažno koračamo ka svojim ciljevima otvara vrata ka ispunjenom životu u kom onda nema nepremostivih prepreka. Sloboda da radimo ono što želimo stvara posebnu priču koja čeka da bude ispričana, jer svaka žena je priča za sebe, a svaka priča budi inspiraciju.

 

 

Inspirisana ženama i njihovim pričama, kompanija Avon kreirala je parfem Her Story - miris koji će vas inspirisati  da ispričate svoju priču i budete slobodne da radite sve što poželite. "Lider sam već šest godina i Ambasadorka humanosti u kompaniji Avon, za teritoriju Zapadne Srbije. Moja svakodnevna inspiracija su moja deca, a na poslu me najviše raduje mogućnost da iskažem svoju kreativnost, da putujem, da uživam u životu i budem to što jesam", kaže Mirjana Tadić Pečeničić, koja je u kompaniji Avon od 2013. godine. 

 

Kompanija Avon, koja sarađuje sa 6 miliona žena širom sveta, već 133 godine sluša i želi da bude deo vaše priče. Zato, već danas probajte novi ženstveni parfem i ponosno ispričajte svoju priču, jer verujemo da svaka od vas ima nešto što je pokreće i motivišeHer Story u gornjim notama poseduje crveni biber koji budi žensku energiju i izdržljivost. U samom srcu mirisa, zahvaljujući svojoj suptilnosti i lepoti, plemeniti cvet irisa donosi sofisticiranost, dok na samom kraju tople note pačulija stvaraju eleganciju.

Novi Her Story parfem (50 ml) dostupan je po specijalnoj ceni od 1. 299 dinara u Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs.