Vaš omiljeni magazin Gloria i ovoga puta ima vredan poklon za vas!

 

Ovog leta Parfois poručuje da ostavite sve veštačko iza sebe i napravite mesta za sve ono što je zaista važno. U narednom periodu posvetite pažnju detaljima i osećanjima.

Uz fokus na ono što je zaista važno, Parfois se oslobodio svega što je veštačko i istakao samo ono bitno - stvari koje vrede.

Odlučite se za modne dodatke koji će dočarati opuštenost leta pred nama, isto tako i pripadnosti prirodi. Zato Parfois ima u kolekciji i torbe od tkanine inspirisane prirodnim materijalima poput bambusa ili drveta i minđuše u obliku školjki koje prizivaju leto.

Torbe preko ramena baziraju se na zemljanim nijansama i izvezenim detaljima – spoj tradicionalne inspiracije, trenutnih trendova i različitih tkanina poput pamuka, brušene kože i veštačke kože.

Praktične oversized torbe donose šarene printove.

Novu kolekciju možete naći u Parfois radnjama u Beogradu (Delta City, Mercator, Stadion i Ušće), Novom Sadu (BIG i Promenada) i Kragujevacu (Plaza).

 

Kako biste učestvovali u akciji, neophodno je da lajkujete našu stranicu na Fejsbuku i ostavite komentar ispod objave. Dobitnika vrednog Parfois poklona proglasićemo u sredu, 10. juna 2020. godine!