Gloria vam poklanja!

Autor:

23.06.2020 09:55

Foto:

Foto:



Vaš omiljeni magazin Gloria i ovoga puta ima vredan poklon za vas!

 

Pošto je tokom karantina zajedno sa vama patila i vaša koža, sada je pravi trenutak da zablistate. Vama je dovoljan novi aksesoar poput Vichy dizajnerske torbice koja će osvežiti vaš letnji stil, a koži je neophodna dodatna hidratacija, zaštita od sunca, zagađenja i starenja. Osluškujući vaše potrebe, Vichy je smislio način kako da vam pomogne da obrišete tragove koje je ostavio prethodni period i spremite se za #Vichysummerbeauty!

Koji Vichy preparati će vas čuvati ovog leta, davati mladalački sjaj vašoj koži i biti uz vas gde god da ste?

 

Minéral 89 booster je sastavni deo dobre i sveobuhvatne zaštite kože od UV zračenja. Na koji način? Njegova specifična tekstura čini kožu posebno glatkom i popunjenom, zbog čega se lakše formira zaštitni sloj koji stvara krema sa UV faktorom. Koža je potpuno prikrivena, bez propuštenih i nezaštićenih zona, a vi ste bezbrižniji. Dakle, njegovim nanošenjem neposredno pre kreme sa UV faktorom, dobijte delotvorniju zaštitu od sunca.

Slow Age dnevna krema je namenjena ženama preko 25 godina, onima koje primećuju prve znakove starenja i čija je koža lica svakodnevno izložena negativnim uticajima urbanog okruženja. Pored toga što hidrira kožu, sprečava javljanje i produbljivanje prvih bora, ova krema u sebi ima SPF 30, tako da je štiti kad je izložena suncu.


Aqualia Thermal bogata krema za hidrataciju kože pruža 48-časovnu hidrataciju kože i čini je svežijom. Ovaj proizvod intenzivno hidrira suvu i isušenu kožu pomoću 97 odsto sastojaka prirodnog porekla, uključujući i hijaluronsku kiselinu, osnažujuću Vichy mineralizovanu vulkansku vodu i biljni šećer manozu. Aqualia Thermal krema odmah nakon nanošenja deluje na naše lice i čini ga svežijim, uz osećaj prijatnosti i ojačanja, čak i u uslovima klimatskih promena, stresa i zagađenja.

Kako biste učestvovali u akciji, neophodno je da lajkujete našu stranicu na Fejsbuku i ostavite komentar ispod objave. Dobitnika vrednog Vichy poklona proglasićemo u četvrtak, 25. juna 2020. godine!

goran.anicic

Autor