Letnja beauty rutina: Dva koraka do negovane i zaštićene kože

Autor:

29.06.2020 12:07

Foto:

Foto:



Sa dolaskom lepog vremena pored redovne nege koži je neophodna i posebna zaštita od sunca, bilo da izlazite u park, na ulicu, prirodu ili samo pijete kafu na terasi ili u bašti. Zato smo za vas pripremili Eucerin® vodič kroz idealne kombinacije nege i zaštite od sunca, koje će se savršeno uklopiti u vašu svakodnevicu, a vašoj koži pružiti sve što joj je potrebno da bi bila zdrava, lepa i zaštićena

 

Verujemo da je većina nas već odavno svesna koliko je zaštita kože od sunca važna, ne samo zbog zdravlja, već i zbog lepote. Redovna upotreba adekvatnih preparata za zaštitu od sunca, doprinosi i sprečavanju preveremenog starenja kože izazvanog sunčevim zračenjem, takozvanog fotostarenja.

Svakodnevica nas, ipak, često zaokupi u toj meri da nemamo vremena za sve korake nege i zaštite od sunca. Zato smo često u dilemi kako ih uklopimo.

Mogu li ovaj serum i kremu da upotrebim pre nanošenja preparata za zaštitu od sunca? Da li preparat za zaštitu od sunca umanjuje dejstvo antiage nege ili nege protiv hiuperpigmentacija koja je mojoj koži svakodnevno potrebna? Hoću li ako nanesem preparat za zaštitu od sunca pogoršati problem moje kože sklone aknama? …Nedoumice su sa kojim se često suočavamo.

Ali, imamo dobru vest za vas. Pravi izbor nege i zaštite od sunca prilagođene individualnim potrebama vaše kože, doprineće da sve njene potrebe budu zadovoljene, a vi zadovoljni pogledom u ogledalo.

Moćna ANTI-AGE kombinacija

Ukoliko želite da preparat za zaštitu kože lica istovremeno umanjuje postojeće znakove starenja i hidrira kožu, pravi izbor je Eucerin®Anti-age Fluid za zaštitu od sunca SPF 30 ili 50. Za dodatnu dozu hidratacije, blistavost, jedrinu i ublažavanje sitnih bora, pre ovog preparata za zaštitu od sunca, nanesite novi Eucerin®Hyaluron-Filler Hidro Booster. Ovaj serum ultra-lagane formulacije udružuje dejstvo hijaluronske kiseline srednjeg i kratkog lanca i glicerina, dva najpoznatija čuvara hidriranosti kože. Zato je nekoliko kapi ovog seruma dovoljno da vašoj koži obezbedi trenutnu i intezivnu 24-časovnu hidrataciju.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eucerin (@eucerin_srbija) on Jun 19, 2020 at 4:35am PDT

Pozdana ANTIPIGMENT rutina

Eucerin® Anti-Pigment Dvofazni Serum kombinuje visoku efikasnost u borbi protiv staranja kože i pouzdane efekte u ublažavanje hiperpigmentacija i ujednačavanju tena. Inovativnost ovog preparata je u kombinovanju sadržaja dve odvojene komore, čije formulacije se ciljano bore protiv starenja kože i hiperpigmentacija. Uz redovnu upotrebu ovog seruma i Eucerin®Pigment Control Fluida za zaštitu od sunca SPF 50+, vaša koža biće pouzdano zaštićena od negativnih efekata sunčevog zračenja, postojeće hiperpigmentacije će biti sve manje vidljive, a opasnost da se pojave nove maksimalno umanjena.

 

Idealan par za UJEDNAČEN TEN

Ako pripadate onoj grupi dama koje vole da u svakom trenutku na licu imaju i kremu koja ujednačava ten, idealno rešenje je Eucerin® Anti-Age Toniranu kremu za zaštitu od sunca SPF 50+, svetlija ili tamnija unijansa u zavisnosti od tona vaše kože. Hijaluronska kiselina i mineralni pigmenti u formulaciji ovog preparata trenutno ujednačavaju ten i umanjuju znake starenja. Za još blistaviji izgled kože, pre Eucerin® Anti-Age Tonirane kremu za zaštitu od sunca očistite lice Eucerin® DermatoCLEAN [HYALURON] 3u1 Micelarnom vodom. Ovaj preparat temeljno uklanja sve nečistoće i šminku sa lica, a zahvaljujući hijaluronskoj kiselini koju sadrži, održava hidrataciju kože i podržava antiage efekat nege i zaštite od sunca.

MASNA KOŽA pod kontrolom

Lagana tekstura i sebum regulatorna tehnologija u formulaciji Eucerin®Oil control za zaštitu masne kože od sunca SPF 30 ili 50+ čine ovaj preparat najboljim mogućim izborom za zaštitu od sunca masne kože sklone povećanom lučenju sebuma, mitiserima, aknama i bubuljicama. Nakon nanošenja vaša koža biće zaštićena od negativnih efekata sunčevog zračenja i istovremeno izgledati matirano i baršunasto, bez neželjenog sjaja. Savršena podloga ovom preparatu je Eucerin® DERMOPURE Matirajući Fluid koji obezbeđuje 8 sati hidratacije bez suvišnog sjaja i začepljavanja pora.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eucerin (@eucerin_srbija) on May 29, 2020 at 5:35am PDT

NOVO IZ EUCERINA

Mnogi od nas, posebno kada su u gradskoj sredini, oklevaju da upotrebljavaju preparate za zaštitu od sunca za telo jer im smeta lepljiv i vidljiv trag koji ostaje nakon nanošenja pojedinih preparata za zaštitu od sunca. Ali, od ovog leta, zaboravite na te izgovore – novi Eucerin® Dry Touch Gel-krem za zaštitu osetljive kože od sunca SPF 30 i SPF 50+, pruža visoko efikasnu zaštitu od negativnih efekata sunčevog zračenja, ali bez lepljivog traga na koži. Inovativna Dry-Touch formulacija ovog preparata kombinuje pažljivo odabrane matirajuće pigmente, lako se nanosi, a samo par trenutaka nakon toga koža je suva na dodir, baršunasta i zaštićena.

goran.anicic

Autor