Angellina: Molila sam i dobila, nadam se da ću opet to raditi (VIDEO)

Autor:

22.07.2020 15:32

Foto:

Foto:



Angellina je druga mlada pevačica koja je deo projekta „Zvezde pevaju zvezde Xtra“ , a danas je predstavila obradu pesme „Ti si mi u mislima“ koju izvodi legendarni Dino Dvornik.

Angellini je bilo ponuđeno nekoliko pesama, a na kraju odluka je pala na stari hit Dina Dvornika.

Ponuđeno mi je više opcija, ali na kraju sam bukvalno molila hoću tu pesmu I dobila sam je. Prelepo iskustvo što sam bila na ovom projektu I nadam se da ću opet  to raditi. Mnogo je bila dobra ekipa I na snimanju spota I pesme u studiju – kaže Angellina.

Ona je pesmu donela u svom prepoznatljivom fazonu,  a snimljen je i spot.

Ovo je prvi put da nije bilo stresa na snimanju spota, lepo smo se zabavili I odradili super posao. Na prvoj seansi u studiju su me napilili, to je bilo super. Popila sam jednu rakijicu u studiju kod Nemanje Antonića i bukvalno sam se napila. U pitanju je bila neka magična rakija – bila je iskrena Angellina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ANDJELINA (@angellina_official_) on Jul 21, 2020 at 2:51am PDT

Na ovom projektu angažovan je i Igor Link u ulozi glavnog producenta koji je i autor najvećih aktuelnih regionalnih hitova. Prošle nedelje u okviru „ZPZXtra“  Nevena Božović  predstavila je obradu Čolinog hita „ Produži dalje“, a narednih nedelja pesme će predstaviti: Edita, Zoi, kao i Sara Jo.

goran.anicic

Autor