Zašto je vreme za život s prozorom u svet?

Autor:

24.08.2020 14:23

Foto:

Foto:



Supermoderan i brz tempo života nas vodi u priču u kojoj je svaki deo našeg doma prilagođen mnogim funkcijama koje u toku dana obavljamo. Dok u jutarnjim satima krademo vreme pre odlaska na posao i ispijamo kafu na terasi, neretko pošaljemo i poneki mejl, odradimo brzu video konferenciju... Jer, prostor u kojem se posao obavlja više nije samo i isključivo kancelarija.

Isto tako dok pripremamo biznis plan za tekuću nedelju u svojoj trpezariji, prostor se ne menja, ali njegova funkcija na kratko poprima sasvim drugačiju ulogu. Mi se menjamo, naše obaveze i zahtevi takođe, a naše okruženje u kojem obavljamo hiljade raznih poslova ostaje isto. Zašto sebi uskratiti lagodnost življenja uz sve ono što nam tehnologija nudi? 

Želite prozor u svet, želite dašak Luvra u svojoj kuhinji ili spavaćoj sobi, ili su vam svi vaši poslovni podaci potrebni na jednom mestu? U našem open space prostoru u kojem smo i kreativni kuvari, vešti brokeri, kao i nepobedivi gejmeri, postoji prostor i za nešto sasvim novo, a tako poznato.

The Frame je vaš prozor u svet umetnosti

Uz pomoć jedinstvenog Samsung The Frame televizora vaša spavaća soba će moći da bude i savršena prostorija za odmor, ali i mini galerija koju ćete uređivati baš vi.

Vaš dom odisaće atmosferom umetničke galerije, jer ćete na njemu, dok je isključen, videti svoja omiljena umetnička dela.

Dizajniran u maniru bliskog i poznatog oblika poput rama za sliku, ovaj nesvakidašnji uređaj je baš ono što vašu kreativnost vodi na viši nivo, pre svega zahvaljujući elegantnom dizajnu, okviru u boji po izboru, kao i specijalnom režimu koji omogućava prikazivanje umetničkih dela iz jedinstvene Samsung prodavnice kada je televizor isključen.

Novost je i auto-curation opcija na bazi veštačke inteligencije, zahvaljujući kojoj Art Store aplikacija The Frame televizora može da preporuči umetnička dela u skladu sa stilom vlasnika.

Kako bi svaki dom ostao uredan i bez mnogobrojnih kablova, The Frame poseduje samo jednu tanku, neprimetnu vezu koja istovremeno povezuje sve uređaje sa televizorom preko One Connect Box uređaja. Da, moći ćete da se opustite dok posmatrate vešte poteze na Van Gogovoj slici, ali i da ispratite najnovije vesti iz sveta, dok završavate vaše obaveze.

The Serif je reč koja vas vodi u novu dimenziju uživanja

Ali ako vam je na prvom mestu čist i jasan dizajn, ako ste perfekcionista u poslu i u životu The Serif je reč koja vas vodi ka rešenju. Ovaj Samsung televizor je dizajniran tako da iz svakog ugla izgleda odlično i savršeno se uklapa u vaše okruženje.

Da se ovaj televizor kreiran od strane čuvenih francuskih dizajnera braće Burule ističe estetikom, potvrđuje ovogodišnja iF nagrada za inovativni dizajn, jedno od najprestižnijih odličja u ovoj oblasti na međunarodnom nivou. Karakteriše ga odvojivo metalno postolje, tako da korisnik može birati hoće li televizor biti postavljen na polici, komodi, ili će stajati samostalno.

Samsung je ovom modelu pridodao NFC i AirPlay2 opcije povezivanja, kako bi korisnici mogli da slušaju muziku sa telefona na televizoru, bez suvišnih kablova. Za uživanje u moćnom zvuku na The Serif televizoru, dovoljno je aktivirati NFC aplikaciju na pametnom telefonu i položiti ga na televizor, a uređaji će se sami bežično povezati. Da, biće dovoljno da vaš mobilni postavite na vrh ovog televizora i konekcija je već započela. Sav sadržaj koji želite naći će se na ovom superpametnom televizoru.

The Serif ima i sposobnost da detektuje promenu količine svetlosti u prostoriji i podesi optimalno osvetljenje, zahvaljujući funkciji Prilagodljive slike, čineći gledanje televizije prijatnijim za oko. Dozvolite sebi radost potpunog uživanja u svemu što radite, jer jednostavnost i savršen kvalitet su dovoljan razlog da vaš prostor dobije jedan veliki plus.

Ali, Samsung donosi još jedno iznenađenje za one kojižele više, bolje i drugačije!

Samsung The Sero je televizor koji će prepoznati vaše želje

Prvi rotirajući televizor na svetu stigao je u Srbiju: Samsung The SeroOvaj lifestyle model je moguće postaviti vertikalno ili horizontalno zahvaljujući inovativnim tehnološkim rešenjima poslednje generacije.

The Sero predstavlja prvi televizor sa mogućnošću rotacije ekrana, kao i potpune promene perspektive gledanja! Da, možete da izaberete način gledanja jer za samo nekoliko sekundi ekran može od horizontalne da se prebaci u vertikalnu  perspektivu i obrnuto!

Ovaj televizor je specijalan i po tome što sam prepoznaje koja je najbolja rezolucija i ugao za savršeno iskustvo gledanja. Ukoliko želite da gledate film uz klasičan bioskopski ugođaj, uz jednostavnu komandu The Sero prilagođava režim rada.

Za savršenu sliku i boje na ovom modelu zadužena je QLED Quantum Dot tehnologija na bazi veštačke inteligencije, koja u skladu sa osvetljenjem i spoljašnjim okolnostima prilagođava sliku tako da u svakom trenutku bude jasno vidljiva, sa svim detaljima scena, u 4K rezoluciji.

Ali šta sve još može The Sero?

Jedna od karakteristika koja The Sero čini istinskim lifestyle favoritom je Portrait mode režim rada sa pet potkategorija koje mogu da budu aktivne kada korisnik ne gleda televiziju. Tu su Clock opcija, koja televizor pretvara u veliki, stilizovani digitalni sat za prikazivanje tačnog vremena i datuma, režim Poster omogućava prikazivanje različitih savremenih umetničkih fotografija, slika i crteža. My Photo prikazuje fotografije koje su korisnici učitali sa mobilnog telefona, dok Sound Wall pretvara The Sero u muzički plejer sa vizuelnim animacijama koje prate ritam.

Tu je i Cinemagraph kategorija koja u savršenoj rezoluciji na ekranu prikazuje sadržaj sličan Desktop Screen Saver animaciji na računarima.

The Sero dolazi sa moćnim sistemom 4.1 zvučnika sa snagom od 60W, te ima više nego dovoljan kapacitet da reprodukuje muziku sa telefona najkvalitetnijim zvukom putem Bluetooth konekcije. Sa uključenom Sound Wall opcijom, muziku će pratiti i dinamične vizuelne animacije.

M G

Autor