Pet razloga zbog kojih ne smete propustiti Soprano Titanium epilaciju!

Autor:

11.09.2020 11:48

Foto:

Foto:



Zaboravite sve što ste čuli ili znali o epilaciji - sa pojavom Soprano Titanium lasera, trajno uklanjanje dlačica je dobilo novu dimenziju koja će vas potpuno oduševiti!

Prema izboru pacijenata i najboljih svetskih klinika Soprano Titanium je najefikasniji, najbrži i najbolji laser za trajno uklanjanje dlačica s tela i lica na svetu. Dermatološka ordinacija Derma Viva iz Čačka, među prvima je u Srbiji u kojoj je dostupna epilacija ovom vrhunskom medicinskom tehnologijom.

- U pitanju je najefikasniji i najbrži, a vrhunski bezbedan medicinski laser zahvaljujući kojem tretman epilacije traje mnogo kraće. Za tretman pazuha potreban je 1 minut, ruku 5, a noge 7 minuta -kaže dr Antonelu Vučetić, specijalistu dermatovenerologije, osnivač ovog centra lepote i zdravlja koji je u poslednjih 13 godina postao popularan i prepoznatljiv u celoj Srbiji upravo po praćenju tehnoloških inovacija i stručnosti.

Dr Antonela kaže da efikasnost, brzina i bezbednost nisu jedine prednosti Soprano Titanium lasera. Lista razloga zbog kojih bi svakako trebalo da sebi priuštite lasersku epilaciju Soprano Titanium laserom je podugačka, a mi smo, uz njenu pomoć, izdvojili one najvažnije:

  • 1. Epilacija Soprano TITANIUM laserom je 100% efikasna za sve vrste dlaka bez obzira na debljinu, boju i gustinu.
  • 2. Može se raditi u bilo koje doba godine čak i leti jer je, za razliku od drugih, efikasana i na osunčanoj koži.
  • 3. Tretman je prijatan i bezbedan za sve tipove kože, čak i za osetljivu, jer Soprano Titanium laser koristi naprednu ICE Plus tehnologiju za hlađenje koja konstantno hladi kožu.
  • 4. Nakon tretmana odmah možete nastaviti sa svojim aktivnostima jer ne ostavlja nikakve tragovi i posledice.
  • 5. Svoj termin Soprano Titanium epilacije u centru Derma Viva u Čačku tokom septembra možete zakazati sa popustom od 30%

 

 - Za Alma Soprano Titanium laser se slobodno može reći, a to su potvrdile i zvanične nagrade i iskustva pacijenata u celom svetu , da je najefikasniji laser do sada jer se zasniva na superiornoj 3D tehnologiji koja omogućava delovanje 3 lasera u jednom aplikatoru. Tri talasne dužine deluju na tri dubine u koži i na taj način laserskim snopom zahvataju stabljiku, koren i matične ćelije u korenu dlake što garantuje potpunu destrukciju i trajno uklanjanje dlaka, jer bez matičnih ćelija nema ponovnog rasta. Od kada je došao u našu ordinaciju “upoznali” smo ga veoma dobro i oduševljeni smo, kao i naši klijenti - zaključuje dr Antonela.

Informišite se o septembarskoj akciji, saznajte više i rezervišite svoj termin Soprano Titanium epilacije u centru Derma Viva u Čačku pozivom na: 032 327 524 ili 066 327 524, i online prijavom na www.dermaviva.rs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by dr Antonela Vučetić (@derma_viva_cacak) on Jun 10, 2020 at 1:54am PDT