Začini dan omiljenim ukusom!

Autor:

30.09.2020 09:13

Foto:

Foto:



Različiti ukusi, različita iskustva... Zar to nije divno? Somersby jabuka, kruška, borovnica ili mango & lime, svaki je stvoren da dobar momenat pretvori u još bolji.

Ovaj napitak, dobijen fermentacijom voća, koje daje slast i gaziranost za pravo osveženje, savršen je izbor za svačiji ukus. Postao je kosmopolitsko piće koje je osvojilo sve svetske metropole i omiljeni je izbor mladih, urbanih ljudi, otvorenih za nove izazove i promene.

Dodaj jesenjem popodnevu u svom omiljenom kutku, koje provodiš sa dragim osobama, gutljaj voćnog raja i dobićeš prefinjeno osveženje! Neguj duh optimizma koji Somersby budi u tebi i dozvoli idejama da poteku, jer samo ti znaš na koji način sve možeš da uživaš u najlepšem godišnjem dobu. Penušanje tvog omiljenog napitka preko kockica leda u čaši i punoća ukusa izmamiće ti osmeh na lice.

On može da se pije i zagrejan i tada ga zovemo Somersby HOT Punch! Dovoljno je da ga zagreješ do ključanja, ubaciš omiljene začine - karanfilić, cimet, pomorandžu - i spreman je za konzumaciju i u hladnim danima. Probaj!

Ne stidi se da se zaljubiš u Somersby i obeleži jesen užitkom o kakvom svi maštaju. Poznato zadovoljstvo uvek ti je nadomak ruke.