Pametni telefoni više nisu samo uređaji, postali su produžena ruka čoveka!

Autor:

26.11.2020 12:00

Foto:

Foto:



Živimo u vremenu kada je sve i svašta moguće. Svet je širom otvoren. Prilike su svuda. Sada više nego ikada, možemo da živimo život kakav želimo, intenzivno i bez kompromisa. Zato naša misija treba da bude osnaživanje na sve načine. Ono što zaista može pomoći u ostvarivanju ove misije je odgovaranje na stvarne potrebe ljudi.

Odavno je postalo jasno da pametni telefon više nije samo uređaj, on kao da postaje ljudski produžetak. Važno je biti racionalan u korišćenju istog, tako da ne postanete njegov rob, već ostanete gospodar. Jedan od načina da to bude moguće je pojačana autonomija - odnosno veća baterija. Prateći svetske trendove, sve jasnije se uočava potreba za autonomijom. Zato bi naš savet bio da pri odabiru mobilnog telefona obratite pažnju na kapacitet koji bi bilo idealno da bude preko 4,000 mAh.

Na taj način ćete produžiti vreme između 2 punjenja na čak 3,5 dana. Ovo je moguće sa modelom Wiko View5 Plus. Ovaj model dozvoljava da jednom nedeljno napunite bateriju veličine 5,000 mAh. Naravno, trajanje može varirati u odnosu na način upotrebe (igranje zahtevnih igrica, video pozivi i sl. aktivnosti crpe bateriju najviše), ali ako govorimo o prosečnoj upotrebi, onda sa View5 i View5 Plus nema dileme.

Posebno inovativan momenat na novim modelima ovog brenda je ugrađeni kružni O indikator trajanja baterije. On upozorava direktno na ekranu o preostaloj energiji, postaje zelen prilikom punjenja, pobeli kada je baterija na 15%, a pocrveni za manje od 15% snage.

Wiko se trudi da kreira pristupačne pametne telefone, koji poseduju najnovije tehnologije, uz autonomiju baterije na koju se možete osloniti.

Želimo da vas osnažimo da živite punim plućima. Uživajte u moći i slobodi da radite ono što želite, kada želite. Let’s POWER-UP.

Wiko je francusko-azijska kompanija bazirana u Marseju, koja proizvodi mobilne telefone već punih 8 godina, i na evropskom tržištu je veoma ozbiljan igrač. Kompanija ističe da želi da bude što je bliže svojim korisnicima, i da im je misija - demokratizacija tehnologije. To bi značilo da za pristojnu sumu novca možete dobiti telefon odličnog kvaliteta i performansi.

Tokom 2018. godine WIKO i Tinno udružili su svoje komplementarne veštine kako bi izgradili globalnu priču. Potom je 2019. WIKO ušao u novu eru svog razvoja sa otvaranjem američkog tržišta. Danas je Wiko globalni mobilni brend koji deluje u preko 30 zemalja širom sveta, a pri tom je još uvek vrlo vezan za svoje korene i pokretački duh. To je ono što kompaniju i brend čini jedinstvenim

Više informacija o Wiko uređajima potražite ovde: https://rs.wikomobile.com/