Veš mašina koja pamti vaš izbor i navike pri pranju!

Autor:

30.11.2020 15:49

Foto:

Foto:



Godinama ste pranje veša doživljavali kao jednu od obaveza koju prezirete, počevši od sortiranja veša, doziranja deterdženta, nesnosne buke, čišćenja bubnja do previše utrošenog vremena? Koliko ste samo puta zatekli sebe u neverici suočeni sa gomilom neopranog veša i fleka koje su odolele i najmoćnijim deterdžentima? Svi mogući praškovi, sapuni, magična sredstva - ipak fleke su bile upornije od svih vaših napora da ih se rešite.

Sigurno vam se mnogo puta do sada desilo da pogrešnim programom upropastite nove 'krpice' koje niste stigli ni da valjano iznosite, ili bi se zalutala dečja čarapa neplanirano našla u vešu, koji bi obojila do sada neviđenim bojama.

Sada možete da kontrolišete Samsung WW9800T mašinu preko displeja ili mobilnog telefona i Smart Things aplikacije. Ona pamti vaš izbor i navike pri pranju veša, savetuje vas koji program da izaberete i šta je najbolje u zavisnosti od vaših potreba, uz mogućnost da ceo proces ispratite preko novog AI sistema kontrole sa vašeg mobilnog telefona.

Pogrešno doziranje deterdženta još jedna je od greški koja se često ponavlja - mislite da ste stavili premalo, pa dospete samo još malo, “da se bolje opere”, i na kraju dobijete veš sa tragovima deterdženta i mašinu kojoj je potrebno čišćenje. Uz WW9800T jednom nedeljno sipajte deterdžent, a veš mašina će umesto vas rasporediti količinu koja je potrebna. Nova Samsung EccoBubble tehnologija uz pomoć unapređenih principa rada pretvara deterdžent u mnoštvo mehurića koji snažno prodiru kroz slojeve tkanine i sa sobom odnose fleke, bez potrebe za visokim temperaturama.

Sve je manje decibela koje možete da podnesete, a o stresu da nećete moći da uđete u kupatilo jer ga je blokirala “podivljala” veš mašina i da ne govorimo. Tehnologija VRT Plus™ smanjuje buku i vibracije tokom pranja, te komšije mogu da odahnu, a vaš san biće perfektan. Trodimenzionalni senzor za vibracije drži bubanj u savršenoj ravnoteži, čak i kada odlučite da vam je potrebna najjača centrifuga i kada je mašina puna.

AI Wash uz pomoć četiri tipa senzora na osnovu detektovane težine veša podešava pravu količinu vode i deterdženta. Uz to, senzor zamućenosti meri nivo zaprljanosti veša i na osnovu toga dodaje još deterdženta ili produžava vreme ispiranja. Na kraju, zahvaljujući tajnim Add Wash vratancima, nema više potrebe da zaustavljate sve da bi ste dodali još jednu pronađenu čarapu ili ukoliko poželite da još jednom isperete nešto što ste ručno oprali.