Najbolji kada je najvažnije – i nije prazna priča

Autor: M G

19.12.2020 17:34

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Telekom/Promo

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Telekom/PromoKada kažemo da je mts mobilna mreža broj 1 u Srbiji, to nije samo još jedna izjava koje kompanije krajem godine plasiraju uz praznične čestitke.

Tu tvrdnju, već drugu godinu zaredom, dokazuju parametri „Benčmark istraživanja“ Regulatorne agencije za elektronske komunikacije (RATEL), prema kome je mts osvojio gotovo 90 od maksimalnih 100 poena za kvalitet govorne usluge i usluge prenosa podataka.

Gledano iz ugla korisnika, to znači da možete da zaboravite na sledeće rečenice:

  • Nemam dometa – prema rezultatima „drive testa“ mts mreža ima gotovo stoprocentnu pokrivenost u velikim i malim gradovima, a od konkurencije se ističe upravo po najboljem ostvarenom rezultatu na putevima.
  • Poslaću ovo kasnije, mobilni internet je spor – uz raspoloživost usluge prenosa podataka, za pristup mejlu i rad sa dokumentima više vam neće biti potreban wi-fi. Ma gde se nalazili, bez problema možete sa svog mobilnog telefona pristupati velikim fajlovima i deliti ih sa kolegama.
  • Youtubekoči, pusti radio – za potpuni ugođaj nije dovoljna samo raspoloživost već i brzina usluge, naročito pri korišćenju streaming I u ovom segmentu, rezultat mts mreže na putevima blizu je besprekornog, pa putnici mogu tokom celog putovanja slušati omiljene pesme na Youtube-u bez nerviranja zbog sporog učitavanja.
  • U periodu kada nam je povezanost važnija nego ikada, stabilni razgovori i nesmetan pristup uslugama su imperativ za korisnike. Stoga dodatno raduje i činjenica da je mts ove godine poboljšao performanse u gotovo svim segmentima istraživanja, čime je kompanija potvrdila posvećenost stalnom unapređenju usluga.

    M G

    Autor