Tri razloga zašto veliki stanovi nisu samo za porodice!

Autor:

23.12.2020 12:00

Foto:

Foto:



Mnogi veruju da se pod „velikim stanovima“ podrazumevaju samo oni namenjeni višečlanim porodicama, kako bi svako imao potrebnu udobnost i prostor za sebe. Iako ovo nije netačno, ne mora da bude pravilo. Veći životni prostori mogu imati različite namene, a pružaju i više mesta za različite aktivnosti, poslovne ili zabavne. Evo nekoliko prednosti velikih stanova, a među njima su i one koje možda već dugo potajno želite.

Jedna prostorija može biti veliki walk-in closet za sve modne gurue

Sigurno većina nas, istinskih ljubitelja mode, priželjkuje jedan Keri Bredšo walk-in closet u svom stanu – s jedne strane sakoi, s druge strane svečane haljine, a cipele i torbe raspoređene po bojama. Zašto ga ne bismo sami napravili? To možete ako imate stan koji omogućava kreativnost kada je životni prostor u pitanju. Upravo takav ćete pronaći u centralnom prestoničkom kvartu - Belgrade Waterfront-u, jer modernom životnom stilu najviše odgovara savremeno okruženje koje ga podržava. Napravite svoj lični Sex&The City kutak u delu Beograda koji odiše urbanim vibracijama, baš poput njujorških.

Foto: arhiva Belgrade Waterfront

Ne morate da napuštate stan da biste otišli u teretanu – napravite je u svom domu

Ako ste od onih koji vode zdrav život i kojima je fizička aktivnost jedna od regularnih stavki na dnevnom redu, udovoljite sebi i napravite prostor za vežbanje u sopstvenom domu. Veliki stanovi su izuzetno zahvalni za ovakvo planiranje prostora, te možete uštedeti vreme koje biste proveli u odlasku do teretane, a vaš dnevni trening ne mora da zavisi od vremenskih uslova. Dovoljno je da postavite nekoliko sprava koje redovno koristite, bilo da su to traka za trčanje, klupa za trbušnjake, nekoliko tegova ili pilates lopta. Ako vam ovo zvuči kao dobra ideja, verujemo da ćete u Belgrade Waterfront-u naći savršen stan u kome je možete realizovati. Ne samo zbog veličine prostorija stanova u ovom delu grada, već i zato što znamo da se sportski entuzijasti ponekad zažele i džoginga u prirodi, a lokacija pored reke i velikog parka je prvi izbor za ovakav životni stil. Bonus savet – pogledajte zgrade u okviru Park distrikta Belgrade Waterfront-a. Sigurni smo da će vam BW Quartet zapasti za oko.

Foto: arhiva Belgrade Waterfront

Radite od kuće? Skockajte svoj radni prostor

Znamo da su za posao potrebni mir i tišina koje, ako nismo u kancelariji, teško nalazimo. Ako je stan istovremeno i radni prostor, opredelite jednu sobu za kućnu kancelariju, jer i rad od kuće može da izgleda odlično, naročito ako ga personalizujete i učinite „svojim“. Ovo takođe znači da je idealan pogled baš onaj ka mirnoj strani grada, odakle ne dopire ni velika saobraćajna buka. Park? Savršeno! Reka? Još bolje! Pogledajte zašto su baš stanovi Belgrade Waterfront-a odličan izbor za ovo.