"Gloria" i "Grand kafa" vam poklanjaju "Ljubavno pismo"!

Autor:

20.03.2019 16:43

Foto:

Foto:



Grand kafa, koja već decenijama pronalazi put do srca potrošača u Srbiji, poslednje dve godine je i ponosni prijatelj pozorišta Atelje 212. Želja kompanije da podrži očuvanje i razvijanje pozorišne kulture u Srbiji rezultovala je ovim zanimljivim partnerstvom, u okviru kojeg će naši čitaoci dobiti vredne nagrade!

Grand kafa Gold i Atelje 212 poklanjaju vam 3x2 karte za sada već kultnu predstavu "Ljubavno pismo“, koja se više od 20 godina igra pred do poslednjeg mesta ispunjenom salom. Ovo je i posebno, jubilarno izvođenje – pre tačno 25 godina, na isti datum 1994. godine, predstava je prvi put odigrana, okarakterisana kao "beskrajno zabavna“ – i taj epitet nikada nije izgubila.

Iskoristite priliku da u ponedeljak, 25. marta, uživate u omiljenoj kafi i talentu sjajne glumačke ekipe, i tako postanete jedan od 100.000 gledalaca oduševljenih "Ljubavnim pismom“. Uhvatite najdražu osobu za ruku i pratite savršen miris sve do Ateljea 212, gde ćete se (iznova) zaljubiti u virtuozna izvođenja domaćih scenskih umetnika – ovog puta sa dodatnom aromom Grand kafe Gold!

Magazin "Gloria" i Grand kafa poklanjaju vam 3x2 karte za predstavu "Ljubavno pismo". Sve što treba da uradite da biste osvojili karte jeste da se javite na naš mejl [email protected], a prva tri najbrža čitaoca dobiće ulaznice za kultnu predstavu Ateljea 212.