Avon predstavio novu kolekciju: Još intenzivniji – Avon Mark Epic ruževi za usne

Autor:

24.01.2018 12:48

Foto:

Foto:



Avon Mark linija šminke dopunjena je do sada neviđeno pigmentovanom kolekcijom Epic ruževa za usne. Brz tempo života i gust raspored obaveza zahtevaju od karmina da bude izuzetno postojan u svakoj situaciji, istovremeno pružajući neophodnu hidrataciju i prijatan osećaj na usnama. Epic ruževi obogaćeni su specijalnom formulom koja u sebi sadrži prajmer koji pruža dugotrajnost i neverovatno intenzivnu boju u samo jednom potezu.

Kreirani u čak 17 različitih nijansi omogućavaju svakoj devojci da pronađe onu omiljenu za dnevnu ili večernju kombinaciju. Široka paleta nude, crvenih i smelih ljubičastih i plavih tonova lako će transformisati svaki look iz casual u party i učiniti da budete primećeni u svakom trenutku!

Zaštino lice Mark linije, mlada zvezda muzičke scene Sara Jo ne krije da su joj uvek najdraže nijanse karmina upravo crvene, ali da nije ostala imuna i na neverovatnu Spellbound nijansu:

- Neretko spominjem da je crveni karmin moj najčešći izbor! Savršeno se slaže uz farmerke i belu majicu ili glamuroznu haljinu. Epic ruž me je posebno oduševio – izuzetno je pigmentisan, a bogata paleta mi omogućava da mogu da biram između više crvenih nijansi i da pronađem onu idealnu za svaki look koji zamislim! Često eksperimentišem sa šminkom, zbog čega me je odmah privukla i fenomenalna ljubičasta, Spellbound nijansa koja je postala savršen izbor kada je noćni izlazak u pitanju.

Avon Mark Epic ruževi za usne premijerno su dostupni po ceni od 399 dinara u Avon brošuri koja važi od 18. januara do 7. februara 2018. godine, kao i na sajtu www.avon.rs.

Maja Gašić

Autor